9.4 C
Tønsberg
Saturday, October 23, 2021
- Annonse-spot_img
- Annonse-spot_img

Nylige artikler

Badminton for hele familien

I Slagenhallen på Tolvsrød kan du spille badminton med hele familien. Ingen nedre eller øvre aldersgrense, og nå søker de nye spillere som ønsker å være med å bygge opp idretten.

VILDE SUNDET tekst og foto

Slagen badmintonklubb har mer enn nok plass til nye medlemmer, og ta gjerne med hele familien.

– Vi søker nye spillere nå. Det har vært litt utfordringer med rekruttering på grunn av korona og mistet en del medlemmer, særlig seniorspillere og de ønsker vi tilbake igjen, forteller trener Marius Dolven.

Foreldre er velkomne

Her kan foreldre spille med barna sine når det er treninger. Seniorer, som besteforeldre for eksempel kan selvfølgelig også spille med barn og barnebarn.

– Jeg mener dette er unikt, sier Marius.

– Det er ikke ofte man kan være med barna på en idrett man selv kan delta på. Sånn er det ikke med fotball, håndball eller andre idretter, så dette mener jeg er veldig unikt, sier han videre.

Ikke dyrt

– Sporten er ikke dyr å drive med, sier Silje Stenstad Nilsen, en av trenerne.

– Man kan låne alt av utstyr her, men man trenger noen gode innesko.

Badminton er en sport som passer for alle, men som samtidig er utfordrende med tanke på logisk tekning, taktikk og teknikk. Alle klarer det, men det er krevende. En gyllen mulighet til å holde seg i form.

– Badminton var et av tilbudene da Tønsberg Kommune arrangerte gratis sommerskole i år, og det var veldig moro å være med på, forteller Silje.

- Annonse-spot_img

Latest Posts

- Annonse-spot_img

LES OGSÅ

- Annonse-spot_img
Tønsberg
clear sky
9.4 ° C
10.2 °
8.2 °
47 %
4.6kmh
0 %
Sat
9 °
Sun
12 °
Mon
12 °
Tue
11 °
Wed
12 °