Tønsberg
15°C

FNB: Innfør drivstoffstøtte nå

FOTO: Pixabay

Krigen i Ukraina har gitt en voldsom oppgang i oljeprisen og dermed prisene på bensin og diesel. Den svært usosiale konsekvensen av dette er at vanlige folk får store økonomiske problemer samtidig som den norske staten har rekordinntekter. Dette er ikke rettferdig.

Folkets parti FNB krever derfor at staten så raskt som mulig fjerner avgift og moms på bensin og diesel slik at pumpeprisen holdes under 20 kroner.

Å få ned drivstoffutgiftene er også viktig for næringslivet og kollektivtransporten slik at prisene på varer og reiser kan holdes nede.

-Vi har en regjering som hevder å være for vanlige folk. Skal regjeringen leve opp til dette, må den nå trå til og få ned bensin- og dieselprisene slik at vanlige folk kan få endene til å møtes. Det er behov for å hjelpe folk med drivstoffutgiftene på samme måte som strømkundene får støtte, uttaler partileder Cecilie Lyngby.

Folkets parti FNB krever at det innføres drivstoffstøtte nå.

 

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Ja, jeg vil være medskribent i BY

Fyll ut skjemaet under med ditt virkelige navn og den e-postadressen du sjekker oftest. Du kan ikke skrive anonymt. Alle artikler vil være underlagt moderasjon redaksjonelle regler.
Når du har mottatt e-post med innloggingsdetaljer, kan du gå på Næringsportalens forside og klikk skriv innlegg.

Ved debattinnlegg og kommentarer til publiserte artikler, ber vi om at man holder en sivilisert tone. Personangrep er ikke tillatt. Publisering av andres bilder er ikke tillatt uten godkjenning, og alle som er avbildet må ha gitt sin tillatelse. Barn må ha foresattes tillatelse.

BY tar ikke ansvar for lagring av tekst og bilder.