Tønsberg
12°C

– Folk må kunne gjøre noe annet på fritida enn å drikke og shoppe

De nye smitteverntiltak må komme frivilligheten til gode, mener Frivillighet Norge.

-Frivilligheten har vært svært dyktige til å følge råd og anbefalinger. Vi har laget egne veiledere og tilpasset aktivitetene for at de skal bli best mulig smittesikret. Nå må regjeringa gi organisasjonene den tilliten de fortjener, sier Stian

Blant de smittevernreglene som er mest utfordrende for frivillige organisasjoner, er anbefalt gruppestørrelse for innendørs aktiviteter for voksne og én meters avstand mellom alle i for eksempel et kor eller korps.

– Vi forventer at disse tas vekk, så frivillige organisasjoner kan arrangere aktiviteter, også for voksne. Folk må kunne gjøre noe annet på fritida enn å drikke og shoppe, avslutter Slotterøy Johnsen.

FOTO: Hedvig Kolboholen/Frivillighet Norge

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Ja, jeg vil være medskribent i BY

Fyll ut skjemaet under med ditt virkelige navn og den e-postadressen du sjekker oftest. Du kan ikke skrive anonymt. Alle artikler vil være underlagt moderasjon redaksjonelle regler.
Når du har mottatt e-post med innloggingsdetaljer, kan du gå på Næringsportalens forside og klikk skriv innlegg.

Ved debattinnlegg og kommentarer til publiserte artikler, ber vi om at man holder en sivilisert tone. Personangrep er ikke tillatt. Publisering av andres bilder er ikke tillatt uten godkjenning, og alle som er avbildet må ha gitt sin tillatelse. Barn må ha foresattes tillatelse.

BY tar ikke ansvar for lagring av tekst og bilder.