Tønsberg
10°C

Mer friluftsliv gjennom TV-ruta

BILDET: Fiske i Meitsjøen Foto: Torkel Skoglund

Statskog inngår samarbeid med Naturkanal1 for å spre kunnskap og inspirasjon rundt jakt, fiske og friluftsliv.

Naturkanal1 er en nystartet, riksdekkende nisjekanal for friluftsliv. Statskog SF ønsker å bidra til at kanalen sprer inspirasjon til bærekraftig friluftsliv.

– Statskog har et bredt tilbud og mye kompetanse innenfor jakt, fiske og friluftsliv. Å nå ut til publikum med kunnskap og inspirasjon er en viktig del av oppdraget vi har med å gjøre opplevelser i norsk natur tilgjengelig. Det er også meningsfullt å kunne bidra i en oppstartsfase for kanalen, sier administrerende direktør i Statskog, Gunnar Lien.

Naturkanal1 er svært tilfreds med å ha Statskog som offisiell samarbeidspartner.

– Avtalen med Statskog er en viktig og inspirerende anerkjennelse for oss. Den skjerper oss med hensyn til å tenke kvalitet i alle ledd i alt vi gjør, sier daglig leder i Naturkanal1, Hans Petter Sundal.

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Ja, jeg vil være medskribent i BY

Fyll ut skjemaet under med ditt virkelige navn og den e-postadressen du sjekker oftest. Du kan ikke skrive anonymt. Alle artikler vil være underlagt moderasjon redaksjonelle regler.
Når du har mottatt e-post med innloggingsdetaljer, kan du gå på Næringsportalens forside og klikk skriv innlegg.

Ved debattinnlegg og kommentarer til publiserte artikler, ber vi om at man holder en sivilisert tone. Personangrep er ikke tillatt. Publisering av andres bilder er ikke tillatt uten godkjenning, og alle som er avbildet må ha gitt sin tillatelse. Barn må ha foresattes tillatelse.

BY tar ikke ansvar for lagring av tekst og bilder.