Tønsberg
11°C

Over 5.000 nye firbeinte

Antall katter og hunder fortsetter å øke i Norge i korona-tiden: Forsikringsselskapet Tryg har fått over 5.000 nye firbeinte bestevenner som forsikringsobjekter i 2021, en vekst på 17 prosent.

Det er bra at folk forsikrer kjæledyrene sine. Det gir sikkerhet mot høye veterinærkostnader, sier kommunikasjonssjef Ole Irgens i Tryg. Tall fra bransjen viser en vekst på 10 prosent i antall forsikrede kjæledyr i 2021.

Tryg Forsikring la i dag frem regnskapet for 2021, som viser et resultat på 1,28 milliarder kroner, en forbedring på 574 millioner kroner fra 2020.

– Vi har hatt et år med god kundevekst og få store skader, og det vises på bunnlinjen, sier Irgens videre.

55.000 korona-saker

Tryg har utbetalt til sammen 220 millioner i erstatninger til kunder som er rammet av koronapandemien, i all hovedsak er dette saker innenfor reiseforsikring.

– Vi har hatt 55.000 enkeltsaker som har handlet om korona, og det er godt å vite at mange kunder som ellers hadde måttet betale regningen selv, har fått hjelp av oss. De fleste sakene har dreid seg om avbestilling av reiser i perioden der det var utstedt reiseråd mot utenlandsreiser fra norsk UD, sier Irgens.

God vekst og flere kunder gir behov for flere ansatte, og antall medarbeidere i Tryg har økt gjennom 2021 til 1.361, en økning på 6,5 prosent.

1.086 av de ansatte jobber nå ved hovedkontoret i Bergen, det er 10 prosent flere enn i 2020.

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Ja, jeg vil være medskribent i BY

Fyll ut skjemaet under med ditt virkelige navn og den e-postadressen du sjekker oftest. Du kan ikke skrive anonymt. Alle artikler vil være underlagt moderasjon redaksjonelle regler.
Når du har mottatt e-post med innloggingsdetaljer, kan du gå på Næringsportalens forside og klikk skriv innlegg.

Ved debattinnlegg og kommentarer til publiserte artikler, ber vi om at man holder en sivilisert tone. Personangrep er ikke tillatt. Publisering av andres bilder er ikke tillatt uten godkjenning, og alle som er avbildet må ha gitt sin tillatelse. Barn må ha foresattes tillatelse.

BY tar ikke ansvar for lagring av tekst og bilder.