Tønsberg
16°C

Tina & Bettina – Jentene fra helvete

I desember debuterte Tina & Bettina som artister hos Universal Music med julelåten “Nå fingres julen inn”. Duoen sikter mot stjernene når de nå slipper den feststemte låten “Jentene fra helvete”. Med flere hundre tusen visninger på TikTok, har låten allerede høstet god kritikk fra det norske folk.

Hør låten HER.

-Med denne låten håper vi på å samle generasjoner. Bestemor, mor og datter kan vorse sammen, drikke jellyshots og bare skru den dritten opp! Klikke helt på dansegulvet og kaste opp i taxi på vei hjem!, sier Tina.

-Jentene fra helvete er en female party positivity song. Vi ønsker å sette fokus på hvor jævelig vi jenter kan være når vi er på vors, når vi skriker i taxien og når vi drar ut på byen. Vi ønsker virkelig å motivere dagens ungdom til å være enda verre!, legger Bettina til.

Tina og Bettina er født og oppvokst på Smestad i Oslo. De er på mange måter pionerer i bloggverdenen, og var i mange år kjent for å ha den mest toneangivende videobloggen i hele Skandinavia. Nå har de tatt skrittet inn i musikkbransjen, og ønsker å være forbilder for en ny generasjon unge, priveligerte kvinner.

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Ja, jeg vil være medskribent i BY

Fyll ut skjemaet under med ditt virkelige navn og den e-postadressen du sjekker oftest. Du kan ikke skrive anonymt. Alle artikler vil være underlagt moderasjon redaksjonelle regler.
Når du har mottatt e-post med innloggingsdetaljer, kan du gå på Næringsportalens forside og klikk skriv innlegg.

Ved debattinnlegg og kommentarer til publiserte artikler, ber vi om at man holder en sivilisert tone. Personangrep er ikke tillatt. Publisering av andres bilder er ikke tillatt uten godkjenning, og alle som er avbildet må ha gitt sin tillatelse. Barn må ha foresattes tillatelse.

BY tar ikke ansvar for lagring av tekst og bilder.