1.500.487 kroner i julegryta i Tønsberg

13. januar, 2023

12:32

Ingen kommentar

-Vi er overveldet av givergleden, og dette i en tid der utfordringene blant folk flest har økt, og økonomien er strammere for mange. Da står folk opp og gir det de kan, sier Thomas McKinnon i Frelsesarmeen i Tønsberg.

-Ikke bare alle disse pengene, men også gaver til 340 barn, de har strikket ulltøy, gitt oss overskuddsmat, kommet på konserter, kjøpt Epleslang på torvet, brukt Skaperverket, Såpa og Fretex, og ikke minst gitt tid ved grytene så vi fikk mulighet til å samle inn dette rekordstore beløpet, skriver McKinnon i en pressemelding.
-Vi takker for tilliten. Dette er et stort ansvar, og vi skal sørge for at pengene går direkte til dem som trenger det mest, med mat, klær, gaver, omsorg, aktivitet og arbeid. Vi har en stor utdeling i desember, men utfordringene er like store resten av året. Da også hjelper julegryta, sier han.
-Vi har kjempet mot fattigdom, ensomhet og utenforskap i Tønsberg siden 1889. Vi vil fortsatt kjempe. Hver dag. Hele året. Takk til alle som hjelper oss med det!

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *