The Boys Named Sue. Foto: Svein Finneide

Tønsberg blir Nashville på lørdag: 10 år med Johnny & June

25. september, 2023

18:35

Ingen kommentar

Norges mest hardtarbeidende Johnny Cash-band, the Boys named Sue, markerte i 2022 10 år med Johnny & June, og markeringen fortsetter med fulle hus i 2023. Førstkommende helg kommer The Johnny Cash & June Carter Show til Støperiet og Tønsberg.

De tar med seg publikumsfavoritten The Johnny Cash & June Carter Show ut på jubileumsturneen, og presenterer et finslipt og country-krydret show bygget rundt låter som “Ring of Fire”, Jackson, “It ain´t me”, “Folsom Prison” og “Times a waistin”.
Som alltid med The Boys named Sue står dynamikken mellom Cash og hans kone June Carter sentralt. Marianne Jagland befester i showet sin posisjon som Norges beste June Carter, og The Boys named Sue beviser igjen at de er Norges mest underholdende Johnny Cash-band, med en unik evne til å skape allsang og liv.

Så møt opp for en helaften i countryrockens tegn, og bli med å hylle The Man in Black og hans minst like talentfulle kone – bli med en tur til Nashville!

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.