The Boys Named Sue

10 år med Johnny & June

15. november, 2022

06:47

Ingen kommentar

Førstkommende helg kommer The Johnny Cash & June Carter Show til Støperiet i Tønsberg. Bandet feirer 10-års jubileum i år.

Norges mest hardtarbeidende Johnny Cash-band, the Boys named Sue, markerer i 2022 10 år med Johnny & June.
Og det gjør de selvfølgelig ved å gjøre det de er best på; reise land og strand rundt med den fantastiske musikken til Johnny Cash & June Carter.
De tar med seg publikumsfavoritten The Johnny Cash & June Carter Show inn i jubileumsåret, og presenterer et finslipt og country-krydret show bygget rundt låter som Ring of Fire, Jackson, It ain´t me, Folsom Prison og Times a waistin.
Som alltid med The Boys named Sue står dynamikken mellom Cash og hans kone June Carter sentralt. Marianne Jagland stadfester i showet sin posisjon som Norges beste June Carter, og The Boys named Sue beviser igjen at de er Norges mest underholdende Johnny Cash-band, med en unik evne til å skape allsang og liv.

Det blir en helaften i countryrockens tegn, som hyller The Man in Black og hans minst like talentfulle kone – bli med en tur til Nashville.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *