GOD PLASSERING: Klesbutikken Zavanna har kanskje byens beste plassering.

Et annerledes år for oss alle

2. august, 2021

11:24

Ingen kommentar

Zavanna er en av mange butikker som har holdt stengt i det siste på grunn av strenge restriksjoner i følge av koronapandemien.

HINA ASLAM TEKST

–Det har vært et litt annerledes år for oss alle nå, og vi lengter etter å åpne butikken igjen og å treffe alle kundene våre, sier dagligleder i Zavanna, Lena Odland.

SJEF: Lena Odland er butikksjef på Zavanna.

Takker kundene

Zavanna er et veletablert og velkjent norsk merke. De har over 100 egeneide butikker i Norge og finnes nå på nett.

I Tønsberg det et godt team på 4 ansatte.

–Utenom meg selv så har vi en på deltid. Hun har god erfaring med mange år i bransjen. I tillegg har vi 2 flinke ekstrahjelper, sier hun.

Målet deres er å inspirere kunden med feminine og moteriktige plagg. Og de har gode passformer og elsker farger.

–Nå gleder vi oss alle til å komme tilbake til normal hverdag. Vi har hatt stengt på grunn av lokale restriksjoner nå, men vi kan tilby kunden vår en helt ny nettside. Zavanna.no, sier hun samtidig som hun takker alle deres trofaste kunder som har støttet oss og handlet lokalt.

Flyttet til større lokaler

Zavanna ligger i Storgaten i Tønsberg og holder liv i gatene i byen. Daglig leder Lena Odland begynte som deltid butikkmedarbeider i 2010 da butikken holdt til i Torvgaten.

–I juni 2020 flyttet vi vår butikk fra Torvgaten til store, flotte lokaler nederst på torget. Lokalet som folk kaller gamle siluette, eller der Days like this lå tidligere, forteller hun.

Hun forteller videre at avgjørelsen har vært en opptur både for kundene deres og ansatte.

–Vi får stadig positiv tilbakemelding fra kundene våre at de trives med stor god plass og at varene kommer mer til sin rett. Og det er vi veldig enig i, sier hun.

Savner kunder

Men savnet til å åpne igjen er stort for Odland som elsker jobben sin.

–Jeg er lidenskapelig opptatt av jobben min. Jeg elsker å hjelpe kunden til å finne antrekk hun føler seg vel i, det er viktig for oss at kunder går ut glad og fornøyd. Hos oss er personlig service i fokus, sier hun.

Forhåpentligvis vil hun åpne igjen etter påsken, hvis det ikke kommer flere restriksjoner til da.

red@byavisatonsberg.no

 

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *