HOVMESTER OG DAGLIG LEDER: Thore Sande er daglig leder av Villa Herskapelig AS, som driver med catering og utleie av stilfulle selskapslokaler.

En smak av det herskapelige liv

22. juli, 2021

20:09

Ingen kommentar

Det er hva Thore Sande, daglig leder av Villa Herskapelig AS kan tilby sine kunder og gjester. Men som så mange i denne bransjen har firmaet lagt bak seg et vanskelig år på grunn av pandemien. Men optimismen råder.

ESPEN JØRGENSEN tekst og foto

Villa Herskapelig driver med catering, utleie og drift av stilfulle selskapslokaler.

– Med våre lokaler – Storgaten 11, Villa Møllebakken og Frimurerlogen – kan vi bidra med en herskapelig ramme for både store og små anledninger, som bursdager, konfirmasjoner, bryllup, dåp og andre markeringer, sier Sande.

Har 50 års erfaring

Sande som driver firmaet sammen med sin sønn – Joakim Sande – har 50 års erfaring fra bransjen.

–Etter 50 år i denne bransjen sitter jeg inne med stor og bred erfaring, og her i Villa Herskapelig strekker vi oss langt for å gjøre kunder og gjester fornøyde. Vi kan gjøre alt fra A til Å, det skal ikke stå på oss, sier han med et smil.

Stilfulle lokaler

Sande er stolt over de fine selskapslokalene som Villa Herskapelig rår over.

–Vi har vårt hovedkvarter i Storgaten 11 hvor vi har gamle og ærverdige lokaler fra 1890-tallet. I disse dager har vi avsluttet en fantastisk flott oppgradering av vår spisesal. Den bør oppleves.

SPISESALEN: I lokalene i Storgaten kan man spise i flotte omgivelser. Når spisesalen er dekket til selskap er den selvfølgelig enda mer stilfull.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester som blant annet kurs og konferanser, bryllup, barnedåp, jubileum og minnesamvær.

Beliggende sydvendt sentralt i Tønsberg sentrum finner vi Villa Møllebakken som ble bygget i 1890 som privatbolig for skipsreder Johannes Bull. Den var holdt i sveitserstil, og ble utvidet ved skipsreder
Halvdan Wilhelmsens overtagelse i 1905. Huset ble betydelig modernisert, og det ble utstyrt med det karakteristiske tårnet.

–Villaen kan brukes til alt fra utstillinger til selskaper, minnestunder og konferanser, ikke minst bryllup. Her kan man få et innblikk i fordums storhet. Villaen skaper en flott ramme rundt arrangementet, sier Sande.

Sesongens råvarer

Som navnet vårt sier, ønsker vi at våre kunder skal få en herskapelig opplevelse med oss – om du overlater alt i våre hender, eller om du velger å benytte vår catering eller kokk hjem til deg, forteller Sande.

–Vi legger vår stolthet i faglig dyktighet, erfaring og kompetanse. Hos Villa Herskapelig tilstreber vi kvalitet i alle ledd. Vi foretrekker alltid å benytte sesongens råvarer, og tilbyr prøvesmaking om du vil kvalitetssikre menyen for en spesiell anledning, sier Sande.

Thore Sande er i tillegg til å være daglig leder, også hovmesteren som loser selskapene trygt i havn med diskret og oppmerksom tilstedeværelse.

–Jeg må også nevne at vi er veldig opptatte av å bruke kortreiste råvarer, da vi ønsker å støtte lokale leverandører så langt det er mulig, sier han.
-Vi leverer den maten våre kunder forespør så sant det er mulig å skaffe, dette i tillegg til en god meny som vi har på våre hjemmesider.

VILLA HERSKAPELIG: Det herskapelige huset i Storgaten 11 ble bygget i første halvdel av 1890-tallet.

Er optimister

-Vi har lagt bak oss et vanskelig år med Covid-19, dette da vi driver i en nisje som i andre områder har vært uheldig med stor smittespredning, og har gjort at det har vært vanskelig å slippe opp igjen.

-Vi har fulgt de til enhver tid gjeldende anbefalinger fra FHI. Vi håper at vaksiner og forsiktighet blant oss vil medføre at vi snart kan møtes til hyggelig sammenkomster igjen. Vi ser at bestillingene begynner å ta seg opp igjen, så vi er optimister, sier han med et smil.

espen@byavisatonsberg.no

 

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *