Skutemodeller er populært på Antikk- og samlermessen på Tjøme. Illustrasjonsfoto fra Pixabay.

Tradisjonsmesse i gang igjen etter pandemien

4. juli, 2022

07:35

Ingen kommentar

Hvasser Antikk og Brukt avholder igjen den årlige Antikk- og Samlermesse i Tjøme Idrettshall 9. – 10. juli. 2022. Denne messa har blitt en tradisjon og er avviklet 17 ganger, – utenom de to siste år hvor den ikke ble avviklet på grunn av pandemi.

Tekst: Terje Berga 

Det kommer hyggelige selgere fra hele Sør-Østlandet og tilbyr sine unike varer under disse to dagene. Et sted mellom 1500-2000 besøker arrangementet.

Unikt og hverdagslig

Vi som står bak arrangementet, har spesiell interesse for denne type gjenbruksmesser, der en finner et enormt, variert og interessant vareutvalg.
Her finner du alt fra varer som kan gjøre nytte for seg i din hverdag, til noe helt unikt som du har lett etter i mange år. Akkurat den siste kategori tiltrekker seg et stort publikum. Det å bringe mennesker sammen, selgere og publikum, er også en motivasjon til å gjennomføre slike messer.

Dårlig vær = flere folk

Vi sier at salget øker, dersom været er på «vår» side. Det betyr at det er litt overskyet og mye vind. Da finner et langt større publikum veien til messa. Men vareutvalget har også stor betydning. Så langt har messa hatt en høy kvalitet. Det er også noe for dem som allerede har alt, men som likevel klarer finne noe unikt? Eller de som er ute etter en spesiell gjenstand å ha på hytta? Her kan det nevnes at eks. sølv er langt rimeligere her enn å kjøpe nytt. Det gjelder det meste av det som selges.

Skutemodeller

Det er ikke slik at du kan levere inn ting som vi selger for deg, men at en selger kjøper det du har og selger det ut.
Vi vil nevne at vareutvalget inneholder gjenstander som har en stor verdi og er en god investering, det være seg maritimt, porselen, retroobjekter eller et maleri. Tidligere år har malerier, skulpturer, maritime gjenstander og skutemodeller hatt prisrekord.
Vi er inne i et «grønt skifte». Antikk- og Samlermesser er en gjenbruksmesser. Vi ønsker spesielt at yngre mennesker også finner veien til messa. Man finner et vareutvalg som alltid vil passe «din» lommebok.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *