Agillic styrker fokuset på det norske markedet

Den danske programvareleverandøren for omnikanal markedsføring, Agillic, etablerer seg i Norge. Selskapet leverer allerede datadrevet innsikt til flere norske selskaper, for å skape, automatisere og sende personlig kommunikasjon. Med Amedia, Varner Gruppen og Egmont Norge på kundelisten, søker Agillic nå større innpass i det norske markedet.

-Norge er blant Agillics prioriterte internasjonale markeder. Et spennende og strategisk land med høy digital modenhet. Vi ser frem til å hjelpe flere norske bedrifter med å etablere varige, meningsfulle og lønnsomme relasjoner med sine kunder. Vår lokale tilstedeværelse i Norge vil føre oss nærmere våre kunder og samarbeidspartnere, og gi oss bedre fotfeste i det norske markedet, sier Emre Gürsoy, CEO i Agillic.

Med dette målet i tankene, ønsker Agillic Sturla Lang velkommen som dedikert salgsdirektør for det norske markedet. Lang kommer fra Siteimprove Norge, og bringer med seg mange års erfaring med å skape inntekter og optimalisere B2B-kundereiser. Lang kommer til å fokusere på direkte vekst, samt å styrke vårt partnerøkosystem. I Norge er Agillic allerede et kjent navn for mange, gjennom samarbeidet med Bas Kommunikasjon, Agillics største partner i Norge

COO i Bas Kommunikasjon, Are Solberg, legger til;

– Flere av våre største kunder innen detaljhandel, media og bredbåndskommunikasjon i Norge bruker Agillic med støtte fra oss i Bas. Som Agillics gullpartner i Norge forplikter vi oss til å levere mest mulig verdi fra Agillic-løsningen, og skape magiske kundeopplevelser. Vi er veldig glade for at Agillic nå styrker sin tilstedeværelse i Norge.

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Ja, jeg vil være medskribent i BY

Fyll ut skjemaet under med ditt virkelige navn og den e-postadressen du sjekker oftest. Du kan ikke skrive anonymt. Alle artikler vil være underlagt moderasjon redaksjonelle regler.
Når du har mottatt e-post med innloggingsdetaljer, kan du gå på Næringsportalens forside og klikk skriv innlegg.

Ved debattinnlegg og kommentarer til publiserte artikler, ber vi om at man holder en sivilisert tone. Personangrep er ikke tillatt. Publisering av andres bilder er ikke tillatt uten godkjenning, og alle som er avbildet må ha gitt sin tillatelse. Barn må ha foresattes tillatelse.

BY tar ikke ansvar for lagring av tekst og bilder.