Her er Aleksander Berg hos bryggeriet der boks etter boks med Skinny Bitch ruller ut på samlebåndet.

Ambulansearbeider fra Tønsberg signert med ASKO

23. mai, 2022

15:10

Ingen kommentar

Aleksander Berge, som til vanlig er ambulansearbeider, mener det bør være mulig å ta seg en fest uten å styrte nedpå flytende kalorier. Nå har rusbrusen han selv har funnet opp signert distribusjon med ASKO, som er distributøren til Norgesgruppen.

-Det er jo helt ekstremt at en lokal gutt fra Tønsberg skal få en sånn sjanse. Jeg setter stor pris på at ASKO har trua og at jeg kan jobbe videre på for å spre produktet, sier Berge rørt.

Aleksander fikk ideen da han var på ferie i Kroatia i 2017 – etter å ha konkurrert i fitness. Kostholdsregimet for fitnessutøvere er strengt, men på ferien ville han unne seg litt godt drikke. Der kom han over Skinny Bitch for første gang.

-Den smakte i grunnen ikke særlig godt, men ble drikkbar med en god dash skvist lime i, forteller Aleksander.

Prøving og feiling

Vel hjemme i leiligheten på Tønsberg brygge, som han deler med en rottweilertispe i delt omsorg, begynte han å prøve ut ulike blandinger for å få til den ultimate smaken.

-Det tok tid. Mye prøving, smaking og feiling, for å si det sånn, smiler Aleksander.

Endelig ble han fornøyd med den sukkerfrie og veganske drinken, og da gjensto «bare» å finne et bryggeri som ville lage den, og forhandlere. Berge´s Skinny Bitch er i salg i enkelte butikker i Tønsberg og omegn, og på noen utesteder.

-Lett er det ikke, for jeg må konkurrere med kjente øl- og rusbrusmerker om plassen, og de har veldig mye penger til å kjøpe seg gode plasseringer i butikker og i barer. Hvis de tar inn Skinny Bitch, havner den nederst i kjølen eller helt ute av syne. Folk må vite om den og spørre etter den.

Matcher drikken

Det meste med Aleksander matcher den knallgule drikken. Han ses ofte i gul skjorte, gul skinnjakke og på vinteren med gul lue. Han har til og med fått lagd gule bikinier og shortser!

-Det er mye tilbehør i denne bransjen. Alkoholreklame er forbudt, så man må finne andre måter å synes på, sier Aleksander.

Hittil har Aleksander kjørt rundt i sin gule bil, hentet på bryggeri og levert i butikker og barer selv. Han har nå fått en avtale med ASKO, og jobber iherdig for å få de gule boksene inn i butikker over hele landet.

Humoristisk

-Navnet da? Skinny Bitch kan virke litt provoserende?

-Kanskje, men det er humoristisk. Det finnes andre drinker med provoserende navn, som Sex on the Beach eller Bloody Mary.

 

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.