Anders Anundsen

Anders Anundsen er ansatt som ny direktør for NAV Vestfold og Telemark

4. januar, 2023

13:21

Ingen kommentar

Tidligere justis- og beredskapsminister Anders Anundsen blir ny direktør i NAV Vestfold og Telemark.

Anders Anundsen er godt kjent med offentlig forvaltning gjennom mange år som aktiv politiker. Han har sittet på Stortinget i perioden 2005- 2017, og var justis- og beredskapsminister fra 2013 til 2016. Han var også leder for kontroll- og konstitusjonskomitéen i perioden 2009 til 2013.

Han er i dag partner og advokat innen forretningsjus og forvaltningsrett hos advokatfirmaet Lønnum.

Anders Anundsen sier han ser fram til å ta fatt på oppgavene som venter.

– Jeg gleder meg til å gjøre meg kjent med ledere og medarbeidere i NAV Vestfold og Telemark og NAVs samarbeidspartnere, sier Anundsen, som ikke har ytterligere kommentarer til tilsettingen nå.

Arbeids- og tjenestedirektør i NAV, Sonja Skinnarland, er trygg på valget av ny direktør.

– Gjennom sin erfaring fra politisk arbeid har Anundsen fått god erfaring om offentlig forvaltning på nasjonalt, fylkeskommunalt og kommunalt nivå. Med Anundsen vil NAV Vestfold og Telemark få en tydelig direktør som brenner for NAVs samfunnsoppdrag og som vil lede endringsprosesser med god involvering av ledere, medarbeidere og brukere, sier Skinnarland.

Anders Anundsen tar over etter Terje Tønnessen, som gikk av med pensjon 31. desember 2022. Han tiltrer stillingen i begynnelsen av februar 2023.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *