Åpnet Norges første høyteknologiske Joker butikk!

15. mars, 2022

09:53

Ingen kommentar

BILDET: T.v. bak kjededirektør Kjøpmannshuset Kjetil Flåtrud, Hans Olav Bakås CEO Mat-Norge Fv. Foran Eirik Habberstad, daglig leder i Butikkpartner Trine Riis Groven, Petter Christensen butikksjef, Skiens ordfører Hedda Foss Five.

Ordfører i Skien kommune Hedda Foss Five åpnet stolt Norges første høyteknologiske Joker butikk i Skien sentrum. En flott og gledelig feiring med engasjerende taler om innovasjon og utvikling fra blant annet ordfører, daglig leder i Butikkpartner Trine Riis Groven, Kjededirektør Kjetil Flåtrud fra Kjøpmannshuset i NorgesGruppen og CEO i Mat-Norge Hans Olav Bakås.

Mange spente fjes i lokalet og latteren lå løst da Joker Hesselbergs gate, den 10.Mars, ble Jokers første høyteknologiske butikk i Norge plassert her i Grenland.

«.. Jeg er litt spent og stolt over at vi tør å prøve på noe nytt, for det kan oppfattes litt skremmende og annerledes … Vet det er flinke folk bak systemet, gode løsninger og at vi som handler blir passet på og fulgt opp selv når det ikke er betjening fysisk til stede, så det er betryggende! Stor og varm takk for at dere investerer i byen vår!»
Ordfører Hedda Foss Five.

Butikksjef Petter Christensen er headhuntet til stillingen som butikksjef av Butikkparters daglige leder Trine Riis Groven. Christensen har allerede 4 års erfaring i lederrollen, og med over 15 år i serviceyrket var han mer en klar nok for å møte det høyteknologiske systemet.
«Tenker det er spennende og kunne få være med på dette fra starten av. Gleder meg til å møte nye kunder, og spent på hvordan handlemønsteret blir! Dette kan vi ikke forutse, og det blir en spennende tid fremover nå som dette tilbudet blir tilgjengelig midt i sentrum!» forteller Petter engasjert.

Fakta om butikkpartner

Butikkpartner er et konsern bestående av 20 virksomheter innenfor dagligvare, catering og eiendom. De 15 dagligvarebutikkene i konsernet drives innenfor NorgesGruppens butikkprofiler Meny, Kiwi, Spar og nå Joker. Konsernet omsetter for over 1 mrd kroner og har om lag 450 ansatte. Butikkpartner er med det en betydelig regional aktør, er opptatt av lokalt eierskap og ønsker å bidra til videre utvikling i regionen.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *