Apollo satser stort på Spania

17. februar, 2022

17:48

Ingen kommentar

Pandemien har ført til en økt interesse rundt velkjente og godt etablerte europeiske reisemål. Derfor lanserer Apollo nå reiser til de spanske feriefavorittene Mallorca og Costa del Sol – fra hele landet.

Er det noen reisemål som kan defineres som en ferieklassikere blant nordmenn, må det jo være Costa del Sol og Mallorca. Nordmenn har reist til Spania i flere tiår og vi gleder oss veldig over å nå kunne tilby reiser til både fastlandet og den populære øya fra nærmest hele landet, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

Totalt vil Apollo ha reiser til hele seks byer langs den spanske solkysten, deriblant Málaga, Marbella og Estepona. På Mallorca vil de reisende kunne velge mellom flere velkjente reisemål, som familiefavoritten Alcudia, Playa de Palma og Puerto de Soller.

Bli solkysset på solkysten!

Med ni av ti soldager i året er det ikke vanskelig å forstå hvorfor så mange nordmenn har lagt hjertet sitt igjen et sted langs Costa del Sol. Her ligger feriebyene som perler på en snor – alle med hvert sitt unike særpreg.

Mens Málaga byr opp til storbypuls, shopping og Museo Picasso, er nabobyen Marbella mer kjent for sine jetsettervibber og eksklusivitet. Drømmer man derimot om en mer tilbakelent bit av Spania vil de sjarmerende byene Estepona og Nerja, hvor den sørspanske idyllen virkelig råder, falle mer i smak.

– Til tross for at feriebyene langs Costa del Sol har hver sin personlighet, deler de alle det aller viktigste: spanjolenes livsglede, kjærlighet for mat og herlige temperaturer, forteller Rivera.

Apollo flyr til Costa del Sol fra ti flyplasser i Norge.

En øy for alle

At Mallorca er tilbake igjen, gleder også reisearrangøren – for øya er virkelig et feriemekka for alle. Her stortrives familiene like godt som parene, vennegjengene og selv idrettsutøvere. De siste årene har det også blitt gjort et iherdig miljøarbeid på øya, som har vært med på å løfte frem igjen det unike så mange falt pladask for da turistene først begynte å komme hit for 50 år siden.

– Det beste med Mallorca er mangfoldet. Her har du alt fra silkemyke strender til herlige fjellandsbyer, fantastiske tur-, og sykkelmuligheter, storbypuls og småbyidyll. Topper du det hele med den spanske kulturen og gastronomien, er det vanskelig å slå feil, sier hun.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *