Rasmus Thallaug, alias Rasmus Thall.

Årets MGP-deltakere er klare – Rasmus Thall er med

4. januar, 2023

16:02

Ingen kommentar

Rasmus Thallaug (30) er en låtskriver, produsent og artist fra Tønsberg. Han går under artistnavnet Rasmus Thall, og har holdt på med musikk i 15 år. 14. januar er han klar for første delfinale

I MGP 2022 var Rasmus Thallaug både produsent, medlåtskriver og pianist på kjæresten Faridas bidrag “Dangerous”. Nå er han tilbake i konkurransen med en låt han skal synge selv. Rasmus er barnebarnet til den kjente artisten Anita Thallaug, som deltok i samme konkurranse ved flere anledninger på 60-tallet. I år er det 60 år siden hun var den norske representanten i ESC med låta “Solhverv”. Nå er det barnebarnets tur til å stå på MGP-scenen, og det skal han gjøre med låta “Tresko”. Rasmus har skrevet den sammen med Farida og hans eldre storebror, Robin. Låta handler om broren og hverdagen hans etter en ulykke han ble utsatt for i 2010. Han fikk en isblokk i hodet og ble så nødt til å lære seg å gå på nytt. Rasmus har et nært forhold til begge brødrene sine, og det var nettopp Robin som har vært en musikalsk inspirasjon gjennom oppveksten. Rasmus er nå klar for første delfinale 14. januar.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *