Trine Jansen opplevde selv at hun fikk en kraft hun ikke ante hun eide da hun løp for livet i tsunamien i Thailand.

Årets viktigste kvinnebegivenhet i Drammen

6. september, 2022

08:49

Ingen kommentar

Tar du turen til Drammen 14. september, kan du møte Kvinner med Kraft. Men du må være rask med å kjøpe billett, for billettsalget stopper 9. september klokka 15.

Har du noen gang lurt på hvor du hentet kraften fra? Den du trengte da det stormet som verst i livet? Da livet plutselig tok en annen vei enn du hadde tenkt.

Kvinner med kraft – hvem er de? Hvem er disse kvinnene som står i utfordringer, som aldri gir opp, men som står i stormen. Hva er de bygget av? Hva tenker de om egne ressurser?

Løp for livet i tsunamien

Initiavtivtaker Trine Jansen er en av disse kvinnene. Hun tar deg med på en reise gjennom sin egen opplevelse med tsunamien i Thailand julen 2004, der hun løp for livet, og frem til i dag. En reise som består av både oppturer og nedturer, menneskemøter og tro på egne evner. Konferansen gir deg muligheten til å reflektere over eget liv, egne ressurser og tankemønstre – og takknemlighet.

Kvinner med Kraft-konferansen blir arrangert for tredje gang 14. september. Her vil du få møte en miks av anerkjent og ukjent foredragsholdere. En ettermiddag fylt med styrke, livsgnist, sårbarhet, latter og aksept.

Fra scenen

Du vil møte Dora Thorhallsdottir, lærer, journalist, familieterapeut og med en master i kommunikasjon.

Eli Renate Lillebuen Kvarme fra Skotselv opplevde å bli ufør etter en uheldig episode på sykehuset. Hun forteller om sin kamp og hvordan hun hentet styrke.

Maria Justad Halden opplevde en mors verste mareritt da datteren på seks år fikk akutt lymfoblastisk leukemi. Hun forteller om hvordan livet endret seg fra den ene dagen til den andre.

Siw Iren Nysæther Nyborg opplevde en barndom med omsorgssvikt, overgrep og kaos. Vi får høre om hvordan hun som voksen reparerte seg selv. Siw Iren åpnet nettopp Styrkefabrikken.

Anne Grethe Solberg ble skutt to ganger av sin daværende mann, og måtte amputere venstre arm og fikk den ene hoften knust. Senere har hun løpt New York Marathon, og tatt livet sitt tilbake.

Solveig Kloppen vil fortelle om da hun mistet sin mor og søster med svært kort mellomrom, og gir et brutalt ærlig og sårbart foredrag om temaet sorg og det ugjorte.

Du vil få god servering gjennom hele ettermiddagen med påfyll av mat og drikke, og i tillegg til foredragene, blir det også musikalske innslag fra gruppa Unbound.

Arrangementet starter klokka 14.00 og varer til 19.00. Det er 18-årsgrense + vergeordning.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.