Babcocks regnskap for regnskapsåret 2021

BILDET: Den nye hangaren til Babcock i Tromsø vil bidra til sparte kostnader og nye inntjeningsmuligheter for selskapet. Foto: Babcock

Babcock Scandinavian Air Ambulance AS har offentliggjort sitt regnskap for regnskapsåret 2021. Babcock har avvikende regnskapsår, og regnskapet som er for perioden 1. april 2020 til 31. mars viser et underskudd på 132 millioner kroner, en forbedring på 86 millioner kroner sammenlignet med året før.

Regnskapet påvirkes av at selskapet har vært gjennom en oppstartsfase, med tilhørende kostnader. Videre har den pågående pandemien ført til betydelig økte personalkostnader for å sikre høy beredskap i en krevende tid.
– For oss vil leveransen alltid være det viktigste, og vi er stolte over å ha levert svært god tilgjengelighet for ambulanseflyene gjennom pandemien, sier daglig leder for Bacock i Norden, Marius Hansen.
Nå går selskapet inn i en fase med stabil drift.
– Vår toppmoderne vedlikeholdshangar i Tromsø er nå i drift, og dette vil gjøre oss mer kostnadseffektive og skape flere muligheter for selskapet, sier Hansen.
Babcock Scandinavian Air Ambulance er en del av Babcock International Group.

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Ja, jeg vil være medskribent i BY

Fyll ut skjemaet under med ditt virkelige navn og den e-postadressen du sjekker oftest. Du kan ikke skrive anonymt. Alle artikler vil være underlagt moderasjon redaksjonelle regler.
Når du har mottatt e-post med innloggingsdetaljer, kan du gå på Næringsportalens forside og klikk skriv innlegg.

Ved debattinnlegg og kommentarer til publiserte artikler, ber vi om at man holder en sivilisert tone. Personangrep er ikke tillatt. Publisering av andres bilder er ikke tillatt uten godkjenning, og alle som er avbildet må ha gitt sin tillatelse. Barn må ha foresattes tillatelse.

BY tar ikke ansvar for lagring av tekst og bilder.