Babcocks regnskap for regnskapsåret 2021

19. februar, 2022

08:32

Ingen kommentar

BILDET: Den nye hangaren til Babcock i Tromsø vil bidra til sparte kostnader og nye inntjeningsmuligheter for selskapet. Foto: Babcock

Babcock Scandinavian Air Ambulance AS har offentliggjort sitt regnskap for regnskapsåret 2021. Babcock har avvikende regnskapsår, og regnskapet som er for perioden 1. april 2020 til 31. mars viser et underskudd på 132 millioner kroner, en forbedring på 86 millioner kroner sammenlignet med året før.

Regnskapet påvirkes av at selskapet har vært gjennom en oppstartsfase, med tilhørende kostnader. Videre har den pågående pandemien ført til betydelig økte personalkostnader for å sikre høy beredskap i en krevende tid.
– For oss vil leveransen alltid være det viktigste, og vi er stolte over å ha levert svært god tilgjengelighet for ambulanseflyene gjennom pandemien, sier daglig leder for Bacock i Norden, Marius Hansen.
Nå går selskapet inn i en fase med stabil drift.
– Vår toppmoderne vedlikeholdshangar i Tromsø er nå i drift, og dette vil gjøre oss mer kostnadseffektive og skape flere muligheter for selskapet, sier Hansen.
Babcock Scandinavian Air Ambulance er en del av Babcock International Group.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *