ØKTE OMSETNINGEN: Meny Revetal økte omsetningen i fjor med over 18 prosent, noe kjøpmann Martin Gran naturlig nok er godt fornøyd med.

Økte omsetningen med over 18 prosent

22. juli, 2021

20:09

Ingen kommentar

Meny Revetal, som er en av kommunens største matbutikker, økte omsetningen i fjor med over 18 prosent.

ESPEN JØRGENSEN tekst og foto

–Dette er naturlig nok tall vi er veldig godt fornøyde med, ingen tvil om det, sier kjøpmann Martin Gran.

Har eget kjøkken som lager mat

Han forteller at 2020 ble et spesielt år for mange bedrifter.

–For noen, særlig den bransjen som jeg driver i, ble det eventyrlig vekst. Men for andre bedrifter og bransjer har det vært et tøft år, det må vi ikke glemme, sier han.

Dere kan skilte med mange ulike ekstravarer som man ikke får tak i andre steder. Er det noe kundene dine setter ekstra stor pris på?

ISKREM I LANGE BANER: Mye snadder for de som er glad i iskrem. Her finner du det meste.

–Ja, det tror jeg. Noen er veldig opptatt av å kunne handle forskjellige matvarer og produkter som ikke er så lett å få tak i andre steder. Og det er klart, vi har god plass og romslige lokaler med plass til et ekstra bredt sortiment. Dessuten har vi et eget kjøkken som produserer ulike typer varmretter, desserter og mye mer. Det er populært, sier han.

Stolt av ferskvaredisken

I fryseskapene deres har dere et ekstra godt utvalg av iskrem. Det er vel populært for alle slikkmunner og dessertelskere?

–Ja, det setter folk pris på. Og i de spesielle tidene vi lever i, synes jeg det er fint at folk kan kose seg litt ekstra hjemme, sier han smilende.

Ferskvarediskene deres kan også by på mye snadder?

–Ja, vi er veldig stolte av ferskvaredisken vår. Her har vi både gutter og jenter som skjærer biffer og koteletter, kverner kjøttdeig og karbonadedeig. Vi synes det er fint at vi kan ha det litt som i gamle dager med kjøttvarer. Det blir litt som den gamle slakteren, sier han.

FERSKVAREAVDELINGEN: Gran er stolt av ferskvaredisken og avdelingen. -Her har vi både gutter og jenter som skjærer biffer og koteletter, kverner kjøttdeig og karbonadedeig, forteller han.

Ost og fisk

Ostediskene på Meny Revetal hører blant de mest velfylte i kommunen.

–Vi synes det er veldig moro å kunne tilby et stort utvalg av spennende oster fra hele landet og verden. Og vi har egne ansatte som er fagfolk og som sitter inne med mye kunnskap når det gjelder ost, sier Gran.

– Dere kan også by på mye fisk?

–Ja, og vi kan by på hele fisker i tillegg til fileter. I våre dager er det kanskje ikke så vanlig å kjøpe en hel fisk, det er jo litt arbeid å rense den. Men hos oss har vi folk som kan rense og filetere fisken hvis du skal ha en hel. Det er moro å holde gamle tradisjoner i hevd, sier han engasjert og med et stort smil.

espen@byavisatonsberg.no

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *