POPULÆR MODELL: Toyota C-HR er en bil som treffer alle aldersgrupper. En sporty bil som blir mer og mer populær, forteller Robert Eilefsen, plassjef.

Bil som treffer alle aldersgrupper

3. august, 2021

10:24

Ingen kommentar

Toyota C-HR er en bil som treffer alle aldersgrupper. En sporty bil som blir mer og mer populær.

ESPEN JØRGENSEN tekst og foto

–Toyota C-HR er en av våre mest solgte modeller. Den har stilig design, masse utstyr og lavt bensinforbruk, og har siden den kom på markedet blitt en av Toyotas mest populære biler, sier Robert Eilefsen, plassjef hos Toyota Bilia.

Sporty og elegant

Toyota C-HR kommer i en hybrid-modell, og kan fås med 1,8 liter (122 hestekrefter) eller 2,0 liter (184 hestekrefter).

–Det som er så spennende med denne bilen er at den treffer alle aldersgrupper. Den er sporty og elegant, men på en harmonisk måte. Den overdriver ikke det med å være sporty. Derfor faller den i smak hos både unge og eldre, sier Eilefsen, som påpeker at bilen fås i mange utstyrsversjoner.

Kjøreglede er vektlagt

Det er lagt vekt på kjøreglede når det gjelder Toyota C-HR. De egenskapene er gjort mulig først og fremst ved hjelp av plattformen bilen er bygget på, og har vært basert på siden starten; TNGA. Dette er plattformen Toyota bygger alle sine nye biler på.

–For C-HR spesifikt heter denne GA-C, og signaliserer at det er snakk om Toyotas moderne arkitektur, tilpasset kompaktbiler. Sentrale elementer går på kollisjonssikkerhet, lav vekt, stivt karosseri (for bedre komfort og kjøreegenskaper), og maksimal plassutnyttelse, sier Eilefsen.

INNVENDIG: Lyst og oversiktlig inne i kupeen.

Stort fokus på smittevern

Er det vanskelig å drive med salg av bil i disse litt spesielle tider?

– Det er utfordrende å drive butikk i tiden vi er inne i, men bilbransjen har alltid opplevd store endringer i drift, derfor er vi flinke til å tilpasse oss raskt. Internt har vi brukt mye tid og ressurser på å sikre at kundene og våre ansatte skal være trygge. Dette både ved å informere og å investere i smittevernsprodukter. Fokus på trygghet er en oppgave som aldri slutter, så hyppig gjennomgang av eget hus og rutiner foretas daglig. Vi kan forsikre alle kunder som ønsker å besøke oss om at de er i trygge hender, vi tar dette på største alvor. Vask av biler innvendig og utvendig, bruk av beskyttelses trekk, er noen av mange tiltak som gjennomføres hver dag, sier Eilefsen.

espen@byavisatonsberg.no

 

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *