GODKJENT TESLA VERKSTED: E18 Skadesenter på Sem har nå blitt godkjent Tesla verksted, noe daglig leder Bjørn T. Karlsen naturlig nok er fornøyd med.

Ble godkjent Tesla verksted

3. august, 2021

14:22

Ingen kommentar

E18 Skadesenter på Sem har nå blitt godkjent Tesla verksted. – E18 Skadesenter var tidlig ute med å tilegne seg kompetanse og utstyr for å kunne reparere Tesla sine bilmodeller og etter å ha fullført opplæring og trening hos Tesla sitt eget opplæringssenter, kan vi nå også stolt kalle oss ett TESLA APPROVED BODY SHOP, forteller Bjørn T. Karlsen, daglig leder.

ESPEN JØRGENSEN tekst og foto

–Tesla er ett bilmerke som virkelig har slått seg opp her i landet. Det ruller i dag godt over 50 000 Tesla biler på norske veier og skulle uhellet være ute vil E18 Skadesenter kunne hjelpe deg, sier Karlsen.

Godkjent Tesla verksted i Vestfold

Han forteller at E18 Skadesenter var tidlig ute på å tilegne seg kompetanse og utstyr for å kunne reparere Tesla sine bilmodeller og etter å ha fullført opplæring og trening hos Tesla sitt eget opplæringssenter kan man nå stolt kalle seg ett TESLA APPROVED BODY SHOP.

–Veien dit har vært veldig lærerik og spennende, samtidig har bydd på en del utfordringer nå i disse tider hvor det har vært vanskelig med utenlandsreiser og lignende. Men nå er vi endelig i mål og vi er utrolig stolte av våre ansatte teknikere som virkelig har stått på I denne perioden, sier en fornøyd daglig leder.

Krever høy standard

Dette sier Tesla Norge:

«Alle Tesla-kjøretøy er fantastiske biler konstruert fra grunnen av. Model S oppnår en 5-stjerners rangering i alle kategoriene av National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) kollisjonstest. Designet av karosseristrukturen i Model S inkorporerer det beste innen avansert strukturell aluminiumstøping, ekstrudering og stemplet panel-teknologi, som brukes i kombinasjon med den nyeste aluminiums sveising- og limeteknologi. Ulykker kan skje, og nettverket med Tesla godkjente karosseriforhandlere er fabrikkopplært og utstyrt for å gjenoppbygge Teslas kjøretøy til de opprinnelige kjøretøyspesifikasjonene for strukturell integritet og detaljkvalitet.

Vi krever de høyeste standarder fra vårt nettverk av godkjente karosseriverksteder gjennom grundig opplæring og vurdering av alle teknikere som vil arbeide på kjøretøyet ditt. Deres aluminiums sveising-evne er evaluert for å sikre at alle sikkerhetskritiske sveisede skjøter kan garanteres for å møte våre OEM-spesifikasjoner sammen med lime- og mekanisk skjøte-teknologi som brukes i byggingen av din Tesla. Reparasjonen av din roadster er også fullt støttet av vårt godkjente nettverk av karosseriverksteder.

Teslas nettverk av godkjente karosseriverksteder overvåkes og støttes av Teslas teampersonell fra karosserireparasjonsprogrammet, som arbeider sammen for å sikre at du kan fortsette å ha glede av din Tesla».

– E18 Skadesenter er veldig stolte over å være en del av dette Teamet og for oss betyr dette at vi kan hjelpe alle Tesla eiere i vårt distrikt om uhellet skulle være ute med både store og små skader, sier Karlsen.

Etablert i 2010

E18 Skadesenter ble etablert våren 2010 og holder til i Andebuveien 74 på Sem.

–I dag er vi totalt syv ansatte på karosseriavdelingen hvor vi reparerer alt innen bilskade. Vi reparerer alle slags bilmerker og hos oss er ingen skade for liten og ingen skade for stor. Vårt verksted består av topp moderne reparasjonsutstyr og faglærte bilskadereparatører og mekanikere. Vi er stolte av vår utvikling og kompetanse og nettopp det er det kunden som nyter godt av, sier Karlsen.

Stadig voksende

Som et av Vestfolds største frittstående skadeverksteder håndterer man over 1000 lakk og bilskader i året.

–Hver bil som kommer inn behandler vi som den skulle vært vår egen. Det handler om stolthet over faget og respekt for hver eneste kunde. Det tror vi er nøkkelen til at vi stadig fortsetter å vokse, både i form av fornøyde kunder og lojale, kompetente ansatte, sier Karlsen.

Året 2020 ble alt annet enn normalt, men til tross for pandemien og nedstenginger så rullet bilskadene inn og omsetningen endte på nesten 14 000 000 kroner og med ett godt resultat.

– Det hadde man ikke trodd ved våren 2020 når man så ut på trafikkbildet hvor det nesten var tomt for bil, sier Karlsen.

Smart Repair / Micro Paint

E18 Skadesenter har også mange års erfaring innen Smart Repair / Micro Paint.

–Smart Repair eller spotlakkering er et rimelig og miljøvennlig alternativ. Spotlakkering, Micro Paint, smartlakkering – navn og uttrykk som brukes i media er mange. E18 Skadesenter har mange års erfaring med denne type reparasjonsteknikk og er også en del av MPS kjeden. Fordeler med Smart Repair / Micro Paint er: Hurtig reparasjon, rimelig lavt materialforbruk, miljøvennlig, lite demonteringsarbeid. Metoden gir gode resultater på mindre skader som for eksempel steinsprut, mindre bulker eller riper. Det handler om å begrense arbeidet kun til det området som er skadet for å få minst mulig kostnad for deg som kunde og bevare mest mulig av originallakken. Dette kan være et godt alternativ på mange mindre skader. Vi hjelper kundene med å vurdere hva som er den beste løsningen på hver enkelt skade. Vi gir råd – valget er ditt, sier en engasjert daglig leder.

espen@byavisatonsberg.no

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *