AKTUELL MED NY BLOGG: Skribent, musiker, komponist og bypatriot Steinar Høiback lanserer nå bloggen «365 opplevelser». FOTO: ESPEN WINTHER

Blogger om 365 opplevelser

Det er navnet på en helt ny blogg som skribent, musiker, komponist og bypatriot Steinar Høiback nå lanserer.

ESPEN JØRGENSEN tekst

Den 12. mars i fjor ble Norge stengt ned på grunn av Covid-19.

– Ferier, høytider, kulturopplevelser og mye annet gikk fløyten. Vi måtte tenke helt annerledes for å få gode opplevelser i en svært vanskelig tid. Nå har landet nok en gang vært gjennom en nedstenging. Hva skal vi egentlig fylle tiden med? Hva kan vi se fram til når mange nok blir vaksinert, spør han.

En ny opplevelse hver dag

Dette er utgangspunktet for bloggen 365 opplevelser. Her skal det legges ut en ny opplevelse hver dag i et helt år.

– Bloggen startet på datoen 12.02.2021. Det er et palindrom. Opplevelsene kan være turer, konserter, naturopplevelser, opplevelser i nærmiljøet, opplevelser man kan gjøre med familien eller en kjæreste. Noen opplevelser kan man gjøre her og nå, mens andre må man vente litt med. Men da har men noe å glede seg til, sier Høiback.

Tips til opplevelser

Alle innleggene legges ut på Facebook, så alle som er på FB kan se bloggen.

– Jeg håper jo at bloggen etter hvert vil bli litt mer kjent, slik at noen kan gjøre seg nytte av den. Alle opplevelsene er innenfor Norges grenser, og de skal dekke hele landet. Mange av opplevelsene er selvopplevd, mens andre er tips til hva som foregår rundt om i landet. Dette kan jo være en blogg som gir folk tips til opplevelser etter hvert som landet åpner igjen, sier han.

Varierte opplevelser

Opplevelsene man kan lese om på bloggen dreier seg om blant annet naturopplevelser, museumsopplevelser, sportsopplevelser, kaféopplevelser og mye annet.

–Her er det opplevelser som passer for både barnefamilier og kjærestepar. Det er noe for alle. Norge er et fint land å reise i, og aktivitetene og opplevelsene er mange og varierte. Jeg håper at mange vil la seg inspirere til fine og gode opplevelser, sier Høiback.

espen@byavisatonsberg.no

 

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Ja, jeg vil være medskribent i BY

Fyll ut skjemaet under med ditt virkelige navn og den e-postadressen du sjekker oftest. Du kan ikke skrive anonymt. Alle artikler vil være underlagt moderasjon redaksjonelle regler.
Når du har mottatt e-post med innloggingsdetaljer, kan du gå på Næringsportalens forside og klikk skriv innlegg.

Ved debattinnlegg og kommentarer til publiserte artikler, ber vi om at man holder en sivilisert tone. Personangrep er ikke tillatt. Publisering av andres bilder er ikke tillatt uten godkjenning, og alle som er avbildet må ha gitt sin tillatelse. Barn må ha foresattes tillatelse.

BY tar ikke ansvar for lagring av tekst og bilder.