Bobilene ruller endelig inn igjen

4. september, 2021

07:33

Ingen kommentar

Hos Ferda har det kanskje sett tomt ut i utstillingen i det siste, og grunnen til det er ikke bare at de har solgt mange bobiler. Det er rett og slett forsinkelse fra leverandørene som er hovedårsaken til de tomme lokalene. Men nå ruller nye bobiler og campingvogner inn igjen.

VILDE SUNDET tekst og foto

Kim Martinsen (52) jobber som selger hos Ferda, og her har han vært i 19 år nå.
–Leveringsforsinkelsen er rett og slett på grunn av korona, forteller Kim.
–Både fabrikken i Tyskland og Italia har vært forsinket, men nå får vi inn mange bobiler og campingvogner, og vi får fylt opp utstillingen. Samtidig venter vi inn mellom 18-20 bruktbiler innen 14 dager, og da er utvalget igjen stort på Sem.

Mer fleksibilitet

Tidligere Askjems har blitt Ferda, en landsdekkende kjede.

–Vi har 12 avdelinger og kan hente inn hva enn kunden ønsker fra alle våre forhandlere i Norge, forteller Kim.
–Vi kan levere på kortere tid, har mye mer å tilby kundene våre. Er du kunde hos Ferda Tønsberg, er du kunde hos Ferda i hele Norge. Trenger du hjelp, så tar vår nærmeste Ferda-avdeling deg godt imot og gir deg hjelpen du trenger der du er.

NYHETENE ER PÅ PLASS: Kim Martinsen viser frem noen av bobilene som står utstilt.

Ferie hele året

–Vi ser at flere har begynt å benytte seg av bobilen om høsten, vinteren og våren også, sier Kim.
–Bobil gir deg frihet til å velge tur, og til å velge når og hvor. Enten det gjelder fisketur, jakt og skiturer. Man kan reise dit man vil uten å måtte booke seg inn på hotell og være låst til den datoen.

Campr.no

–Det nyeste vi har lansert nå, etter vi ble en del av Ferda er Campr.no, en Airbnb for bobiler, sier Kim. –Her kan du leie bobil eller campingvogn dersom du ønsker en fleksibel ferie, og bobil- og campingvogneiere kan leie ut sin enhet via Campr.no. Alt er dekket igjennom Campr.no; forsikringer, veihjelp, og det er lagt til rette for at det skal være så risikofritt som mulig.
–Dette kan fungere som en finansiering av bobilkjøp ved at du betaler bobilen ved å leie den ut når du selv ikke bruker den. Det gir jo flere muligheten til å kunne kjøpe en bobil. Jeg må også understreke at de fleste bobiler kan kjøres på førerkort klasse B, for det er det mange som enda ikke vet.

vilde@byavisatonsberg.no

 

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *