Bøkekrim 2023 – 10 års jubileum!

11. september, 2023

07:57

Ingen kommentar

I forbindelse med 10-års jubileet utvider litteraturfestivalen Bøkekrim med en dag ekstra.

For ti år siden var litteraturentusiast Øyvind Ludvigsen med på å starte Stavern litteraturfestival, som endret navn til Larvik og Stavern litteraturfestival og endte til slutt på Bøkekrim – en ren krimfestival. Samtidig ble også Bøkekrimprisen innstiftet, en pris som deles ut annethvert år, til den beste krimromanen skrevet av en Vestfold- / Telemarksforfatter. I år deles Bøkekrimprisen ut for andre år, og de nominerte er:
Jørn Lier Horst – Forræderen
Anne Holt – Det ellevte manus
Thomas Enger / Jørn Lier Horst – Arr

I forbindelse med 10 år siden oppstart, utvider Bøkekrim til to dager. Fredag 20/10 blir det arrangement for barn på biblioteket med Frode Eie Larsen, samt kveldsarrangement på Larvik Mikrobryggeri, med Jan Mehlum, Jørgen Brekke, Lene Lauritsen Kjølner, Kristin Dons-Wallebekk, JR Henriken og Kjetil Espeseth. Krimforfatterne – og med-arrangører til Bøkekrim, sammen med Ludvigsen – Myriam H. Bjerkli og Frode Eie Larsen, vil lede kveldens bokbad.

Lørdag 21/10 – på formiddagen – inviteres det til litterær inspirasjon med Liv Gade og Myriam H. Bjerkli på Larvik bibliotek, og på kvelden er det festmiddag med utdeling av Bøkekrimprisen. I tillegg til de nominerte, kommer også Gunnar Staalesen og Jørgen Jæger.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *