Bolighelg i Sandefjord

8. mars, 2022

09:10

Ingen kommentar

BILDET: Aina Sollie Steen, interiørdesigner og billedkunstner, er mest kjent fra “”Tid for hjem” og “Sommerhytta” på TV2. Hør foredraget hennes i Runarhallen fredag og lørdag. Foto: Margaret M. de Lange.

Det blir mange flotte opplevelser i Runarhallen kommende helg når Boligmesse åpner dørene til årets messe. Da er det to år siden sist, og endelig er vi klare for å møtes ansikt til ansikt igjen.

-Skal du bygge nytt hus eller hytte? spør Toril Hallan, prosjektleder i Compass Fairs som arrangerer Boligmesse.
– Da bør du ta turen innom Runarhallen. Hun forteller at hele syv husprodusenter er på plass for å vise frem nye modeller og gi husbyggere idéer og inspirasjon.

– Eller har du planer om å pusse opp eller flytte? fortsetter hun.
– Da er det lurt å komme innom Boligmesse for å få oversikt over produktnyheter, og kanskje gjøre noen gode messekupp. Toril oppfordrer publikum til å besøke flere utstillere på messen som viser frem det siste innen for eksempel kjøkken, bad, møbler og belysning. Publikum vil også finne gode tilbud på spabad, solskjerming og vinterhager.

“Vinn ditt nye hjem” til 1,7 millioner kroner

Prosjektlederen gleder seg til trekning av delfinalist i årets store messekonkurranse.

– På søndag trekker vi en delfinalist fra Sandefjord-messen som blir med i hovedtrekningen av et helt hus mot slutten av året, forteller Toril. Fiskarhedenvillan har i år sponset messekonkurransen med et byggesett av husmodellen Solstorm. Verdien er hele 1,7 millioner kroner! Det er bare 20 delfinalister gjennom året, så sjansen for å vinne er ganske stor.

Etter denne trekningen blir det Kahoot-konkurranse og vi deler ut fire flotte premier til en verdi av kr 88 000,- i Runarhallen. Deltakerne kan vinne både spabad, varmepumpe, alarmpakke og strømmetjenester for et helt år.

Interiørforedrag

Interiørdesigner og billedkunstner Aina Sollie Steen, kjent fra “Sommerhytta” og “Tid for hjem” på TV2, holder foredrag både fredag og lørdag. Hun vil snakke om hvordan du kan skape ditt drømmehjem uavhengig av stil. Fargebruk og trender er også temaer i foredraget hennes.

Utenfor scenen vil publikum oppleve fagekspertise på sitt beste. Utstillerne kommer med dyktige fagfolk, slik at publikum får eksperthjelp og kan ta med seg mange tips til kommende prosjekter.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *