BY Tønsberg & Færder er oppe igjen etter hackeangrep

BY Tønsberg & Færder ble utsatt for et bakholdsangrep av datakriminelle som fikk nettsiden vår til å slutte å fungere.

Problemet med datakriminelle er at de ligger et hestehode eller to foran alle sikkerhetstiltak man kan gjøre – man kan tette igjen hullene etter dem, legge til tilgjengelige verktøy og krysse fingrene for at det ikke rammer oss i neste runde.

Hell i uhell er at BY Tønsberg & Færder er i startfasen. Og vi har back-up’er og gode hjelpere.

«Fail fast» er en ting som sies ofte i gründermiljøet – altså sørg for at feilene skjer tidlig i oppstartsfasen, så lærer man og bygger prosjektet tryggere.

Nå er vi glade for at «babyen» vår er tilbake, og kan fokusere på å lage gode og lokale saker igjen. Og vi tar gjerne imot ditt bidrag. Send oss en mail på digired@byavisatonsberg.no om du lurer på hvordan.

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Ja, jeg vil være medskribent i BY

Fyll ut skjemaet under med ditt virkelige navn og den e-postadressen du sjekker oftest. Du kan ikke skrive anonymt. Alle artikler vil være underlagt moderasjon redaksjonelle regler.
Når du har mottatt e-post med innloggingsdetaljer, kan du gå på Næringsportalens forside og klikk skriv innlegg.

Ved debattinnlegg og kommentarer til publiserte artikler, ber vi om at man holder en sivilisert tone. Personangrep er ikke tillatt. Publisering av andres bilder er ikke tillatt uten godkjenning, og alle som er avbildet må ha gitt sin tillatelse. Barn må ha foresattes tillatelse.

BY tar ikke ansvar for lagring av tekst og bilder.