Feiret samarbeid: F. v.: Kenneth Angell-Jacobsen, Helene Hovlandsdal, Bente Wemundstad og Bent Fossan. Foto: Awat Sarzali.

BY har inngått avtale med Heke AS

21. juni, 2024

21:28

Ingen kommentar

BY Lokal AS, som er driftsselskapet bak BY Tønsberg & Færder, har nylig skrevet under en treårig kontrakt med salgsbyrået Heke AS.

-For oss som relativt nystartet mediebedrift, har Heke AS vist seg å være en svært verdifull partner, sier ansvarlig redaktør i BY, Bente Wemundstad.
-Med deres hjelp har vi klart å komme i posisjon for å satse videre, knytte til oss arbeidskraft og få fart på planene våre.

Lokale folk i hver BY

I dag har BY Lokal AS ni lokale aviser på Østlandet: BY Sandefjord, BY Tønsberg & Færder, BY Horten & Holmestrand, BY Drammen, BY Asker & Bærum, BY Lillestrøm, BY Follo, BY Moss og BY Sarpsborg.

-Det som er viktig for oss nå, er å få på plass lokale folk i de ulike avisene. Vi har kommet et godt stykke på vei, og flere er på vei inn, sier Bente Wemundstad.

Heke AS er også et nystartet salgsbyrå. De to eierne, Helene Hovlandsdal og Kenneth Angell-Jacobsen, har begge to fartstid i Amedia – Kenneth med hele 14 år. De holder til i Fredrikstad, og har i løpet av den siste tiden vokst til seks ansatte. De selger kun for BY Lokal AS, men utelukker ikke andre oppdragsgivere om kapasiteten er der.

-Vi har fått et suverent produkt å jobbe med fra scratch, noe som er veldig spennende og givende, sier styreleder Helene Hovlandsdal i Heke AS.

BY-samling

Sist onsdag arrangerte BY Lokal AS en samling på Becks Brasserie & Bar i Drammen for de som hittil har blitt med i BY-familien.

-Strålende stemning, kunne Kenneth Angell-Jacobsen oppsummere etterpå.
-Vi i Heke AS fikk mye ut av denne kvelden, og selgerne er mer inspirerte enn noen gang til å sikre inntektene til BY-avisene.

-For oss i BY var dette en strålende kveld. Å se alle disse dyktige menneskene rundt langbordet som har valgt å satse på oss – det gjør oss svært ydmyke og takknemlige, sier Bente Wemundstad, som driver BY Lokal AS sammen med Bent Fossan.

Handler om tilhørighet

BY har et helt spesielt konsept med bydelsaviser i hovedavisen der de inviterer innbyggerne og næringslivet til å legge inn innlegg i en selvpubliseringsløsning som kan ligne på sosiale medier. Forskjellen er at i BY blir absolutt alt moderert av redaksjonen for å sikre redaksjonell kvalitet.

-Alt hos oss handler om tilhørighet der folk bor, sier Bent Fossan, systemansvarlig i BY Lokal AS. Fossan er mannen som syr det hele sammen, innoverer og passer på at funksjonene er på plass.
-Målet vårt er å bli en publikasjon som skal gi leserne all informasjon om stedet de bor på, og byen de bor i. Vi har mange kule planer rundt det.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.