BY Tønsberg & Færder kommer med sin første papiravis

23. juni, 2022

10:23

Ingen kommentar

Byavisa Tønsberg var en papiravis som landet i postkassen til Tønsbergs innbyggere hver onsdag. Det er mange som savner papiravisen, og mandag 27. juni kommer BYs første papiravis ut.

I denne omgang er det en sommeravis vi først og fremst distribuerer til hyttene på Færder, slik som Byavisa Tønsberg gjorde hver sommer tidligere. Det vil være mulig å finne avisen på enkelte steder i byen, og den kan også hentes hos Friends i Rådhusgata 1.

Vi synes det er morsomt å lage papiraviser, og kommer til å gjøre det med jevne mellomrom fremover. Men det er på nett det skjer!

Først og fremst på nett

BY Tønsberg & Færder ønsker å være en nettavis som skal være ultralokal, både for innbyggere og næringslivet. Derfor har vi laget en portal som heter Lokalportalen, der vi har delt inn området vårt i ni ulike nabolag, slik at hvert nabolag får sin egen lokale plattform i avisen. Her kan innbyggerne selv publisere det som opptar dem i nærmiljøet sitt – litt som på sosiale medier. Lokale foreninger og idrettslag kan publisere nyheter, melde fra om arrangementer og aktiviteter. I motsetning til sosiale medier er BY redaktørstyrt, og det betyr at det er regler vi skal følge for å gjøre plattformen så nyttig og hyggelig som mulig.

Vi har også laget en portal som heter Næringsportalen der det lokale næringslivet kan publisere pressemeldinger og nyheter fra sin bedrift og bransje, og ha kommunikasjon med hverandre.

Skape tilhørighet

Vi tror at begge portalene vil være med på å skape synergier, samarbeid og tilhørighet blant innbyggere og næringsliv. Begge portalene er medlemsbasert, og alle som ønsker kan bli medlem. Som medlem får du innlogging til å skrive det du har på hjertet, og i bakhånd sitter en moderator og passer på at pressens etiske regler følges. Utover det kan du skrive om nær sagt hva som helst.

Vi ønsker alle hjertelig velkomne til å skrive i BY, enten du har stor skrivetrang, har et sterkt budskap, eller vil poste skrytebilder fra nærmiljøet ditt. Vi har laget denne plattformen for dere, og gleder oss til å bli kjent med ditt nabolag.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *