Country fra Re

17. mai, 2022

08:54

Ingen kommentar

Roger Bergan fra Revetal har vært i Nashville og spilt inn plate. Resultatet heter Urban Country, og låter svært så amerikansk.

GEIR KNUTSEN tekst.

Urban Country er debutplaten til Roger Bergan fra Re, spilt inn med et stjernelag av amerikanske ringrever i studiobransjen. De 12 innspilte låtene er alle originalkomposisjoner, ført i pennen av hans manager og venn Frank Wedde og Roger selv.
Stilen er moderne country-rock, lydbildet tidsriktig, og alt er meget velspilt.
Det tekstlige innholdet holder en imponerende standard, så å si alle låtene har en historie å fortelle med adskillig mer dybde i innholdet enn det en ofte opplever i denne sjangeren.

To sanger peker seg ut, åpningskuttet ”From dusk till dawn”, og den meget personlige ”Question to God”.

Foreløpig er CD`en kun tilgjengelig via artistens hjemmeside, men det arbeides med en distribusjonsavtale. Så langt har platen blitt meget godt mottatt, og har allerede solgt nærmere 1000 eksemplarer, før den egentlig har kommet i handelen. Den er allerede på playlisten til en del radiostasjoner både i Norge og i utlandet, heriblant Nashville Broadcast Radio.

Utgivelsen av denne CD`en er blitt lagt til Roger Bergans konsert på Re Minifestival 5. august.

Denne artikkelen ble publisert i Byavisa Tønsberg i 2011.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *