Øverst fra venstre: Seniorrådgiver Jarle Krokeide i Tønsberg kommune, Didrik M. Ludvigsen, Nojus Janikunas, Varg Kastodden, Khaalid Omar, Aksel Kristoffer Grading, Severin Dahl, Jesper A. Foyn, Gard B. Luteberget, Milla S. Granly, Eskil Mo. Nederst fra Venstre: Camilla Bakke (kontaktlærer), Ruslana Sinica, Synne O. Rafaelsen, Hedda T. Liabakken-Holkestad, Louise Aske, Milla Sofia Skotheim, Mathilde H. Vistad, Isabella Marie Weagba, Allegra L. Holtan, Aksel Romøren, Sara Gunnerød, Ole Thomassen Grejs, Tønsberg kommune.

Disse vant «Helt grønn skolevei»

16. juni, 2022

14:30

Ingen kommentar

Ingen har vært flinkere til å gå eller sykle til skolen enn elevene i klasse 3A ved Husvik skole!

«Helt grønn skolevei» er en konkurranse der alle barneskolene i Tønsberg kan melde på klasser og konkurrere om hvem som sykler eller går mest til og fra skolen over en periode på fem uker. Denne gangen var det 3A på Husvik skole som stakk av med seieren, og på tirsdag ble de premiert for innsatsen.

– Dette er faktisk tredje året på rad at en klasse ved Husvik skole vinner konkurransen, og i tillegg kom klasse 3C ved Husvik skole på andreplass, forteller Ole Thomassen Grejs, koordinator for folkehelse og Trygge lokalsamfunn i Tønsberg kommune.

Tredjeplassen gikk til klasse 3A på Ringshaug skole.

Målet med «Helt grønn skolevei» er å få barn i barneskolene til i størst mulig grad å komme seg til og fra skolen på en miljøvennlig måte. Det handler både om å skape tryggere skoleveier ved å redusere antallet biler på veiene rundt skolene, å kutte utslipp av klimagasser, og å legge til rette for mosjon og fysisk aktivitet blant barna.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *