Øverst fra venstre: Seniorrådgiver Jarle Krokeide i Tønsberg kommune, Didrik M. Ludvigsen, Nojus Janikunas, Varg Kastodden, Khaalid Omar, Aksel Kristoffer Grading, Severin Dahl, Jesper A. Foyn, Gard B. Luteberget, Milla S. Granly, Eskil Mo. Nederst fra Venstre: Camilla Bakke (kontaktlærer), Ruslana Sinica, Synne O. Rafaelsen, Hedda T. Liabakken-Holkestad, Louise Aske, Milla Sofia Skotheim, Mathilde H. Vistad, Isabella Marie Weagba, Allegra L. Holtan, Aksel Romøren, Sara Gunnerød, Ole Thomassen Grejs, Tønsberg kommune.

Disse vant «Helt grønn skolevei»

Ingen har vært flinkere til å gå eller sykle til skolen enn elevene i klasse 3A ved Husvik skole!

«Helt grønn skolevei» er en konkurranse der alle barneskolene i Tønsberg kan melde på klasser og konkurrere om hvem som sykler eller går mest til og fra skolen over en periode på fem uker. Denne gangen var det 3A på Husvik skole som stakk av med seieren, og på tirsdag ble de premiert for innsatsen.

– Dette er faktisk tredje året på rad at en klasse ved Husvik skole vinner konkurransen, og i tillegg kom klasse 3C ved Husvik skole på andreplass, forteller Ole Thomassen Grejs, koordinator for folkehelse og Trygge lokalsamfunn i Tønsberg kommune.

Tredjeplassen gikk til klasse 3A på Ringshaug skole.

Målet med «Helt grønn skolevei» er å få barn i barneskolene til i størst mulig grad å komme seg til og fra skolen på en miljøvennlig måte. Det handler både om å skape tryggere skoleveier ved å redusere antallet biler på veiene rundt skolene, å kutte utslipp av klimagasser, og å legge til rette for mosjon og fysisk aktivitet blant barna.

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Ja, jeg vil være medskribent i BY

Fyll ut skjemaet under med ditt virkelige navn og den e-postadressen du sjekker oftest. Du kan ikke skrive anonymt. Alle artikler vil være underlagt moderasjon redaksjonelle regler.
Når du har mottatt e-post med innloggingsdetaljer, kan du gå på Næringsportalens forside og klikk skriv innlegg.

Ved debattinnlegg og kommentarer til publiserte artikler, ber vi om at man holder en sivilisert tone. Personangrep er ikke tillatt. Publisering av andres bilder er ikke tillatt uten godkjenning, og alle som er avbildet må ha gitt sin tillatelse. Barn må ha foresattes tillatelse.

BY tar ikke ansvar for lagring av tekst og bilder.