Eik, Barkåker og Slagen

Eik og omeng

Eik er kjent for Eik lærerhøgskole, som ble flyttet til Bakkenteigen i 2010. Eik har barneskole, ungdomsskole og Greveskogen vgs, samt den kristne skolen Granly skole. 
Barkåker ligger ved Vestfoldbanen og E18.  Barkåker har barnehage og barneskole.
Slagen har hele tre kirker: Søndre Slagen kirke, Nordre Slagen kirke og Vallø kirke. Nord for Slagen kirke i Slagendalen ligger Oseberghaugen, der Osebergskipet fra 800-tallet ble gravd ut i 1904.

Områdeinfo
Tønsberg, Norway

Lokalportalen åpner i løpet av sommeren 2022

Lokalportalen, som denne områdesiden er en del av, er ikke ferdig. Vi har likevel valgt å publisere disse under utvikling, for å skape fokus rundt den største delen av det BY prøver å skape; en genuin plattform for lokal folkejournalistikk.
BY er redaktørstyrt, og følger de regler og lover som gjelder. Det betyr at alle innlegg som skrives må gjennomgås av moderator før de kan publiseres.  Områdesiden vil etter hvert ikke bare inneholde publisering fra deg og våre journalister, vi har også en ambisjon om å publisere all mulig nyttig informasjon om/for området, så dette blir et naturlig sted å sjekke for info og nyheter fra ditt lokalområde. Vi vil etter hvert komme med det vi håper er lettfattelige regler for hva du må huske på når du publiserer i et medium som forhåpentligvis vil bli noe nytt; en nettavis hvor du som leser/medlem er en aktiv del av samfunnsdialogen – ikke bare i diskusjons-feltene, men også som artikkelforfatter. Det skal også bli mulig å uttrykke seg gjennom video eller audio. I mellomtiden vil vår redaksjon publisere saker som er relevant for områdesiden du er på. Og har du tips til noe vi bør skrive om nå, ta gjerne kontakt! Velkommen skal du være!

Barkåkers vennlige møteplass
Barkåker har de siste par årene livnet betraktelig til. Café Barkåker i sentrum er blitt noe av en møteplass...
Slagen Tennisklubb rundet 30 år
Nylig rundet Slagen Tennisklubb 30 år, og i den forbindelsen ble det arrangert stor jubileumsfest. Det...
Eva fra Eik kan bli årets hyggeligste kassadame
– Har egen fan-side Eva Larsen butikkmedarbeider hos Rema 1000 på Eik, kan bli årets hyggeligste kassadame....
Barnehagestiftelsen Kanvas overtar Solsikken barnehage i Tønsberg
Solsikken Barnehage ønsket å bli en del av noe større, og dermed fant de Stiftelsen Kanvas. -Vi er veldig...