– En stor tillitserklæring og et av de største heiaropene vi kan få

26. august, 2023

07:43

Ingen kommentar

– Denne gaven vil gi barna i Vestfold store matopplevelser! Prosjektleder for Geitmyra Tønsberg, Kine Bekkengen, er vilt begeistret over den generøse gaven fra Frebergs og Hvasser Asparges i anledning kronprinsparets 50-års dag.

Ekteparet Edvart Freberg og Ane Hjetland Holt er invitert til feiringen av kronprinsparets feiring på slottet. Til bursdagen ønsker HKH kronprins Haakon og HKH kronprinsesse Mette-Marit seg en valgfri gave til glede for nærmiljøet. Gaven fra Edvart og Ane, ved Hvasser Asparges og Frebergs, er årlige leveranser av grønnsaker og grønnsaksplanter til Geitmyra Tønsberg.

– Vi er sikre på at gaven fra oss vil gi barna i Vestfold gode matopplevelser i mange år framover, sier Edvart og Ane.

– At Frebergs anerkjenner vårt arbeid er en stor tillitserklæring og et av de største heiaropene vi kan få, sier Kine.
– Det understreker det gode samarbeidet vi har – og ønsker å ha – med hele matnæringen i regionen. Vi skal plante, høste, steke, undre og smake på “kronprinspargrønnsaker” hver uke framover.

–Tusen takk for den rause gaven, Freberg og Hvasser Asparges! Gratulerer med dagen til jubilantene KH kronprins Haakon og HKH kronprinsesse Mette-Marit. Og tusen takk for en utrolig givende gaveidé!

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *