ER NØYE: Det er ikke bare leger, tannleger og andre innen helsearbeid som må ta smittevern på alvor. Frisør Gilvanete Carvalho som driver Salong Brasil tar smittevern på største alvor.

Er nøye med smittevern

2. august, 2021

14:03

Ingen kommentar

Det er ikke bare leger, tannleger og andre innen helsearbeid som må ta smittevern på største alvor. Også byens frisører. Gilvanete Carvalho som driver Salong Brasil i Møllergata er nøye på smittevern og vask.

ESPEN JØRGENSEN tekst og foto

–Det er veldig viktig med et godt smittevern også for oss frisører som jobber tett på mange mennesker. Jeg renser, desinfiserer og vasker nesten like mye som jeg klipper og steller hår, sier hun smilende.

Tar ingen unødige sjanser

Hun er også nøye med å ha på seg visir og munnbind i disse smittsomme pandemitider.

–Det er klart at man må passe godt på kundene sine. Her tar vi ingen unødige sjanser. Jeg har både unge og eldre kunder, og synes det er viktig å passe godt på dem alle sammen, sier hun.

–Er det like mange kunder nå som før pandemien?

–Ja, det vil jeg si. Folk trenger fortsatt å klippe håret sitt eller stelle det på andre måter. Jeg er dessuten heldig som har mange stamkunder, sier hun med et smil.

Har over 20 års erfaring

Gilvanete kommer opprinnelig fra Bahia i Brasil, men har bodd her til lands i åtte år.

–Jeg trives veldig godt i Tønsberg, her er det helt topp, sier hun.

Hun har over 20 års erfaring som frisør, og klipper både damer og herrer.

MED VISIR: Her står hun med visir som hun bruker når hun klipper folk.

–Jeg er opptatt av et hår som er sunt og velstelt. Mitt mål er å tilby kvalitetsbehandling til en god pris. Jeg kan tilby flere forskjellige behandlinger som for eksempel farge, striper, antipermanent (Relaxer), permanent (Krøller Perm), hår-kur (Treatment), oppsetning, sminke, nappe bryn, Brazilian Blowout (Brazilian keratin), Blow-dry (rette ut håret), extensions – sveise – påsying, fletter (cornrows), dread- locks, rasta og selvfølgelig hårklipp, sier hun.

Kan alle typer hår

Hos Salong Brasil har man ekspertise på afrikansk, utenlandsk og norsk hår.

– Jeg klipper og steller alle typer hår. Krøller eller slett hår, det spiller ingen rolle. Vi jobber med produkter fra blant annet Brasil, USA og Afrika. Her er det mye å velge mellom, sier hun.

Salong Brasil holder til i Møllergata 10 (inngang Kong Sverres gate).

espen@byavisatonsberg.no

 

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *