Erna på valginnspurt

Statsminister Erna Solberg er på en landsturné denne uka, og i den forbindelse stoppet hun i Re. Byavisa møtte henne, og hun beklaget at hun ikke rakk innom Tønsberg by i denne omgangen.

VILDE SUNDET tekst og foto

–Tønsberg er en fin by, jeg har vært der mye både i forbindelse med politikken og ellers. Spesielt er bryggeområdet veldig flott, sa statsministeren.

–Når var du her sist?

–Hmm, jeg må tenke litt. Det var nok i fjor sommer da vi besøkte et vennepar på Nøtterøy.

–Har du noen relasjon til Tønsberg?

–Nei, det eneste er en oldefar fra Nøtterøy.

Statsminister Erna Solberg fortalte også at hun la inn bud på en hytte på Nøtterøy for en tid tilbake, men at den endte opp i altfor høy pris – langt over prisantydning.

TOK SEG TID: Statsminister Erna Solberg tok seg tid til å snakke med de mange fremmøtte på Re-torvet mandag ettermiddag.

Det var mange mennesker, og spesielt barn, som hadde møtt opp på Re-torvet for å få et glimt av statsministeren. Hun tok seg også tid til noen selfies før hun reiste videre til neste stoppested på landsturneen.

vilde@byavisatonsberg.no

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Ja, jeg vil være medskribent i BY

Fyll ut skjemaet under med ditt virkelige navn og den e-postadressen du sjekker oftest. Du kan ikke skrive anonymt. Alle artikler vil være underlagt moderasjon redaksjonelle regler.
Når du har mottatt e-post med innloggingsdetaljer, kan du gå på Næringsportalens forside og klikk skriv innlegg.

Ved debattinnlegg og kommentarer til publiserte artikler, ber vi om at man holder en sivilisert tone. Personangrep er ikke tillatt. Publisering av andres bilder er ikke tillatt uten godkjenning, og alle som er avbildet må ha gitt sin tillatelse. Barn må ha foresattes tillatelse.

BY tar ikke ansvar for lagring av tekst og bilder.