TRIVELIG: Eva Larsen får mange gode tilbakemeldinger fra kundene sine. Hun sier det koster så lite å smile.

Eva fra Eik kan bli årets hyggeligste kassadame

2. august, 2021

14:47

Ingen kommentar

– Har egen fan-side

Eva Larsen butikkmedarbeider hos Rema 1000 på Eik, kan bli årets hyggeligste kassadame. – Jeg behandler alle som jeg ønsker å bli behandlet selv, sier hun.

HINA ASLAM tekst

Det er ikke første gang at Eva Larsen har fått gode tilbakemeldinger fra kundene sine. Hun er kanskje en av de få kassadamene som har sin egen fan-side.

Egen fan-side

Der har hun over 1400 følgere, og siden ble startet opp av hennes egen fan og kunde Atle Gundersen.

–Det var jo morsomt da når en kunde kom innom og sa at det var hyggelig å se siden min på Facebook. Da sa jeg bare ja jeg har jo en privatside der, men da gjorde kunden meg oppmerksom på at hun snakket om min fan-side. Da fikk jeg litt sjokk, sier hun og legger til at det var utrolig hyggelig at Gundersen hadde lagd denne siden for henne.

Det er hun og Gundersen som pleier å holde siden oppdatert.

–Vi deler jo mye fra Rema 1000, noen oppskrifter. I jul delte jeg oppskriften på min mors grove medisterkaker som ble veldig populært. Det er ment som en slags kose side, sier hun.

En av 16

Nå er hun en av 16 finalister til ukebladet Hjemmets årlige konkurranse om å bli Norges hyggeligste kassadame eller kassamann. Den som vinner får 10.000 kroner og flere hyggelige overraskelser fra Hjemmet.

I seks år har hun hjulpet kundene som handler på Rema 1000 i Eik.

–Det er ikke mye som skal til for å glede kundene. Jeg passer på at jeg behandler dem slik jeg ønsker å bli behandlet når jeg er i butikken. Det koster jo lite å smile. Og alle kundene mine er superhyggelige tilbake og det gjør jo jobben min lettere, sier hun.

Rema 1000 på Eik har blitt et slags møtested for flere som bor på Eik mener hun.

Kommer fra nabokommune

Butikksjef Aleksander Floor har uttalt til ukebladet Hjemmet at folk bør stemme på Eva fordi hun er alltid blid og positiv, samtidig som hun kan si fra på en hyggelig måte. Hun er veldig godt likt blant både kunder og ansatte. Kunder kommer fra nabokommunen for å handle hos henne og hun kjenner veldig mange kunder ved navn, og husker også hvilke typer snus eller sigaretter kundene bruker. Når hun får øye på en kunde et par kasser bort som hun kjenner, kommer det fra Eva: «Skal du ha en eller to i dag, Frank?», så suser det et par bokser snus gjennom lufta.

Han forteller videre at når hun deler innlegg fra butikken i tillegg til oppskrifter og hyggelige hilsninger, har hendt at varer hun snakker om er blitt revet ut av butikken de neste dagene.

Dette sier kundene:

«Alltid blid, godt humør. Står på for kunder og ansatte. Hun er virkelig stjerna i lokalmiljøet. Kunder kommer fra andre kommuner for å handle hos henne. Fortjener virkelig å vinne.»

«Blid og hjelpsom. Snakker hyggelig med alle kundene! Blir i godt humør av Eva! Må oppleves. Fantastisk kassadame».

«Hun har glimt i øyet, har alltid tid til en prat, smilet og latteren sitter løst og hun kan fort snu en opp ned dag til det bedre bare ved å være akkurat som hun er!!»

I den korte samtalen Byavisa Tønsberg har hatt med henne oppleves hun som en veldig varm og åpen person.

Larsen er utrolig takknemlig for støtten og rosen hun har fått fra alle.

Når det gjelder konkurransen sier hun at det er 15 flotte kandidater med og hun tar det med å ha is i magen.

Om du vil stemme på Eva må du gjøre det innen 16.mai.

red@byavisatonsberg.no

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *