Flyr og Ving har inngått en avtale om charterflygninger

18. januar, 2023

07:48

Ingen kommentar

Avtalen innebærer at Flyr vil fly Vings gjester fra Norge til en rekke europeiske reisemål sommeren 2023.  Avtalen har en verdi på minimum 30 millioner kroner.

– Vi er stolte av at Ving har tillit til oss og vårt produkt. Vi ser frem til å gi Vings gjester den gode Flyr-opplevelsen, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl i Flyr.

– I Ving er vi opptatt av å gi våre gjester en behagelig og sømløs reise. Vi er også opptatt av at våre samarbeidspartnere setter gjestene i sentrum, og det er vi trygge på at Flyr vil gjøre, sier Marie-Anne Zachrisson, Country Manager Ving Norge.

Flygningene gjennomføres i perioden juni til september på rutene Oslo – Chania, Oslo – Tenerife, Stavanger – Palma, Trondheim – Palma og Bodø – Palma.

Flyrs nye forretningsmodell innebærer at vi diversifiserer ruteporteføljen og tilpasser kapasiteten til den sesongmessige etterspørselen. Det betyr at vi vil tilby flygninger for andre selskap i perioder med lavere etterspørsel og i tilfeller der vi mener det gir oss en merverdi.

Om Nordic Leisure Travel Group/VING 

Nordic Leisure Travel Group selger reiser fra Sverige, Danmark, Norge og Finland. I gruppen inngår reisearrangørene Ving Norge, Ving Sverige, Globetrotter, Spies, Tjäreborg, flyselskapet Sunclass Airlines samt hotellselskapet Hotels & Resorts, hvor egne hotellkjeder Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club og Sunprime Hotels inngår. Gruppen selger rundt 1 325 000 reiser i året. Ving ble grunnlagt i 1970 og er i dag Norges største reisearrangør.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.