Flyr til nye reisemål i sommer

10. februar, 2022

12:04

Ingen kommentar

Det er fem populære reisemål i Europa som Flyr åpner for bestilling av i disse dager; Billund, Edinburgh, Pisa, Praha og Stockholm.

Flyr er i full gang med å utvide rutetilbudet for sommerprogrammet med stadig flere reisemål. Oppstart for Praha og Stockholm er 7. april. Første flyvning til Billund og Edinburgh er 8. april og for Pisa er datoen 6. mai.

De nye reisemålene kommer i salg på flyr.com og i Flyr-appen torsdag 10. februar.

-Vi har fått mange ønsker fra våre kunder om Stockholm, Praha, Pisa, Edinburgh og Billund og er svært fornøyde med å kunne tilby disse fem etterspurte reisemålene, sier kommersiell direktør i Flyr, Thomas Ramdahl.

Flyr vil de kommende ukene lansere flere spennende reisemål for sommerprogrammet.

Flyrs reisemål:

I Norge har Flyr allerede ruter til Tromsø, Bodø, Evenes, Trondheim, Bergen og Stavanger. Flyrs første utenlandsruter gikk til Nice, Alicante og Malaga 21. august 2021. Deretter kom Paris, København og Roma inn på rutekartet. Flyr har i tillegg følgende attraktive skidestinasjoner og storbyer i Europa på rutekartet; Salzburg, Milano (Bergamo) og Genève. Dermed har norske reisende og skientusiaster tilgang til direkteruter til flere populære destinasjoner i vinter. Det er også åpnet for bestilling av nye direkteflyvninger fra Oslo til Brussel, Berlin og Barcelona, samt fra Trondheim og Bergen til Alicante. Populære Palma de Mallorca og Zadar er også på rutekartet.

Siden lansering i oktober i fjor, har Flyr solgt hele 60.000 UNG-billetter til de mellom 16 og 29 år. Flyr UNG-billetten gir rabatterte priser til alle reisemål. I tillegg inkluderer den to kolli innsjekkede bagasje, håndbagasje under setet og muligheten for å endre billetten inntil tre dager før avreise. UNG bestilles enkelt i Flyr-appen eller på flyr.com med betaling gjennom VIPPS, som også sikrer verifisering av alder.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *