Fra v. Linda Takset, Øystein Bergstad og Synnøve Fagerstrøm. Tonje Horten ikke tilstede når bildene tatt.

Her er Vestfolds nye engler

24. november, 2022

06:55

Ingen kommentar

At helsepersonell egentlig er engler har vært kjent lenge. Nå har noen av dem tatt steget fra offentlig helsevesen til privat tjeneste. Denne uken åpnet nemlig Boetheia AS.

Boetheia AS er et nyetablert privat helseforetak i Horten som leverer alle tjenester innen sykepleie og omsorg til private husholdninger i Vestfold. Navnet Boetheia kommer fra gresk og betyr «hjelp, støtte og assistanse».

Eldre hjemmeboende

Eier og grunnlegger er sykepleier Øystein Bergstad som har 27 års erfaring fra offentlig helsevesen både i Norge og England.
-Målgruppen er primært eldre hjemmeboende som har ønsker eller behov for sykepleie, omsorg, praktisk bistand eller renhold, men som ikke vil stå i den offentlige køen, sier Bergstad.
– Hos oss er det kunden som bestemmer hva vi skal gjøre og hvor lang tid vi skal bruke.

Boetheia består av autorisert helsepersonell som kan bistå med alle sykepleieprosedyrer som medisinhåndtering, sårstell, kateterisering eller sondeernæring samt injeksjoner som vaksine eller diabetesmestring.

Kaffeprat og rengjøring

– Praktisk bistand som mobilisering, stell, pleie og matlaging/ernæring er kjerneoppgaver vi utfører, og vi tar oss alltid tid til å drikke en kopp kaffe sammen med deg for å prate om vær og vind, dersom du ønsker det. Og som godkjent renholdsbedrift av Arbeidstilsynet kan vi utføre alle typer vask og renhold når vi allerede er hjemme hos deg.
Boetheia har egen tilsynslege tilgjengelig i tillegg til døgnbemannet vaktsykepleier, og de samarbeider alltid med kundens
egen fastlege slik at hjelpen de yter er tilrettelagt og den beste for akkurat denne kunden.
Boetheia AS er en helprivat tjenestetilbyder. De har ingen avtale med det offentlige og har derfor heller ingen restriksjoner. Vi er tilgjengelig for alle som har behov for en ekstra hånd i hverdagen.
Alle nye kunder får et besøk av sykepleier for å kartlegge behovene og utfordringene i felleskap, og hvordan de kan løses på beste måte. Kartleggingsbesøket er gratis.

 

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *