Hollywood-skuespiller blir medeier og ansikt utad i Lunar

8. februar, 2022

12:04

Ingen kommentar

Lunar ønsker den amerikanske skuespilleren og komikeren Will Ferrell velkommen ombord som ny investor i unicorn-virksomheten.

Som en av Europas hurtigst voksende finansvirksomheter, ønsker Lunar å gi brukerne makten over pengene og økonomien. Med dette oppdraget skal Lunar nå en million kunder innen 2023. Lunar får nå drahjelp fra uventet hold.

Med skuespiller Will Ferrell på eiersiden og som en del av laget, blir han både ansiktet utad og med på å utvikle merkevaren til Lunar videre.

– Jeg er begeistret over å være med på oppdraget til Lunar med å gi forbrukere og virksomheter mer makt over egne penger. Ved å bli en del av Lunar utvider jeg engasjementet mitt i Norden, som ligger mitt hjerte nært. Nordiske folk er smarte, sexy og lei av å la andre ta kontrollen over deres egne penger. Lunar er en digital disruptiv kraft i finansindustrien og leder an forandringene på tvers av landegrensene, sier skuespilleren Will Ferrell.

I 2021 hentet Lunar inn 2,1 milliarder kroner i frisk kapital i den såkalte Serie D-runden, ledet av Heartland, Kinnevik og Tencent. Med en verdivurdering på mer enn 1 milliard Euro er Lunar blant Europas nyeste teknologi-enhjørninger.

Med Will Ferrell med på laget skal Lunar gjøre brukere og oppstartsvirksomheter i Norden oppmerksomme på at de kan bruke teknologi til å ta tilbake kontrollen over økonomien gjennom måten de sparer, bruker eller investerer, med en god blanding av humor og seriøsitet.

– Det er fantastisk å kunne ønske Will Ferrell velkommen til Lunar. Våre eiere og ansatte kan nesten ikke vente med å utvikle merkevaren vår sammen med ham. Våre kunder kan forvente seg flere produkter og funksjoner i appen og håndtering av penger forklart på helt nye måter, sier Ken Villum Klausen, CEO og Lunar-grunnlegger.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *