Høstutstilling ved Galleri Færder

29. september, 2022

22:25

Ingen kommentar

Vi er åtte forskjellige kunstnere som lager utstilling på Galleri Færder. Høstutstillingen 2022 byr på spennende, varierte innslag av foto, malerier, keramikk, skulpturer samt ett lite utvalg av høstens mat-skatter.

Tekst: Randi Bjørkli Kjær

Arbeidene spenner fra premierte foto, publiserte foto, NM-foto, foto fra Svalbard og London, og malerier fra landskap til abstrakt. Spennende keramikk, både til pynt og bruk, og skulpturer av forskjellig art. Kunstkort, zine, fotobøker, dikt og stoff-print kan du også få med deg. Verkene selges rett fra vegg, noen kan du bestille.

Vi gleder oss enormt til ny høstutstilling, og tenker at nå, mer enn noen gang er det så viktig å komme sammen. Tiden er urolig for mange, og fremtiden er usikker. Derfor må vi ikke glemme at hverdagen består av mer enn å bekymre seg, vi må ikke glemme å leve. Mer enn noen gang er det viktig å oppleve kultur, se, kjenne og glede seg. Sjelen vår trenger næring, og vi må aldri la det kulturelle, det vakre, det estetiske og det som nærer oss i hjerte og sjel, vike.

Kom og opplev en flott utstilling! Jeg kan med hånden på hjertet si allerede nå, at det jeg ser av foto, malerier og arbeider fra utstillerne, er fantastiske verk og gjenstander.
Kom og opplev farger, former og bare nyt og pust inn vakker kunst og få en overdose glede.
Gratis parkering, lett bevertning.
Galleri Færder på Nøtterøy, helgene 8. og 9. oktober, samt 15. og 16. oktober.

 

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *