Steinar Høiback har stilt 871 spørsmål i denne boka. Nå er det opp til oss andre å finne svarene.

Hvem kjenner Tønsberg best?

I sommer kan det avgjøres hvem i familien eller vennegjengen som kjenner best til alt om Tønsberg.

I forrige uke kom boka Tønsberg-quiz ut. Det er Steinar Høiback som har skrevet den, og han har fått hjelp av Tønsberglivet og Orage til finansiering og oppsett av boka.

-Jeg begynte å lage quizspørsmål til Byavisa Tønsberg i fjor, og rakk vel å få med rundt 80 spørsmål der. Nå er det 871 spørsmål samlet i denne boka, sier Steinar Høiback. Han har brukt rundt et år på jobben.

-Jeg har lagt vekt på at det skal være stor bredde i spørsmålene. Her er det både ganske lette spørsmål som barn også kan klare å svare på, og veldig vanskelige spørsmål som krever at man kan mye om byen – både nåtid og historien.

Den siste uka har gått med til å kjøre rundt og putte boka i postkassene til de som har bestilt, samt kjøre ut til butikker.

-Jeg håper mange kan kose seg med boka i båten eller på hytta i sommerferien. Quiz er morsomt og samlende, og man kan jo lære noe også, sier Høiback.

Boka, som er i pocketformat, er trykket i et opplag på 4.000, og skal selges hos mange ulike butikker i Tønsberg.

-Jeg gleder meg til å ha med boka på båtturer i sommer, sier Trine Tenvik, som fikk en signatur fra Steinar Høiback i sitt eksemplar.

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Ja, jeg vil være medskribent i BY

Fyll ut skjemaet under med ditt virkelige navn og den e-postadressen du sjekker oftest. Du kan ikke skrive anonymt. Alle artikler vil være underlagt moderasjon redaksjonelle regler.
Når du har mottatt e-post med innloggingsdetaljer, kan du gå på Næringsportalens forside og klikk skriv innlegg.

Ved debattinnlegg og kommentarer til publiserte artikler, ber vi om at man holder en sivilisert tone. Personangrep er ikke tillatt. Publisering av andres bilder er ikke tillatt uten godkjenning, og alle som er avbildet må ha gitt sin tillatelse. Barn må ha foresattes tillatelse.

BY tar ikke ansvar for lagring av tekst og bilder.