Steinar Høiback har stilt 871 spørsmål i denne boka. Nå er det opp til oss andre å finne svarene.

Hvem kjenner Tønsberg best?

21. mai, 2022

13:39

Ingen kommentar

I sommer kan det avgjøres hvem i familien eller vennegjengen som kjenner best til alt om Tønsberg.

I forrige uke kom boka Tønsberg-quiz ut. Det er Steinar Høiback som har skrevet den, og han har fått hjelp av Tønsberglivet og Orage til finansiering og oppsett av boka.

-Jeg begynte å lage quizspørsmål til Byavisa Tønsberg i fjor, og rakk vel å få med rundt 80 spørsmål der. Nå er det 871 spørsmål samlet i denne boka, sier Steinar Høiback. Han har brukt rundt et år på jobben.

-Jeg har lagt vekt på at det skal være stor bredde i spørsmålene. Her er det både ganske lette spørsmål som barn også kan klare å svare på, og veldig vanskelige spørsmål som krever at man kan mye om byen – både nåtid og historien.

Den siste uka har gått med til å kjøre rundt og putte boka i postkassene til de som har bestilt, samt kjøre ut til butikker.

-Jeg håper mange kan kose seg med boka i båten eller på hytta i sommerferien. Quiz er morsomt og samlende, og man kan jo lære noe også, sier Høiback.

Boka, som er i pocketformat, er trykket i et opplag på 4.000, og skal selges hos mange ulike butikker i Tønsberg.

-Jeg gleder meg til å ha med boka på båtturer i sommer, sier Trine Tenvik, som fikk en signatur fra Steinar Høiback i sitt eksemplar.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.