IKEA tilbakekaller stol

21. desember, 2022

07:15

Ingen kommentar

IKEA tilbakekaller ODGER arbeidsstol i antrasittgrå farge med datomerking før og inkludert 2221 (ååuu) på grunn av fare for fall og skade for brukeren.

IKEA ber alle kunder som eier en ODGER arbeidsstol i antrasittgrå farge med datomerking før og inkludert 2221 om å slutte å bruke den og kontakte IKEA for å få hele kjøpesummen tilbake.

Kundesikkerhet er alltid utgangspunktet for IKEA. Derfor tilbakekaller IKEA ODGER arbeidsstol i antrasittgrå farge med datomerking før og inkludert 2221 (22 står for året, og 21 står for uken produktet ble produsert), fordi det er en risiko for at stjerneunderstellet på stolen kan gå i stykker og utgjøre fare for fall og skade for brukeren.

IKEA ber alle kunder som eier en ODGER arbeidsstol i antrasittgrå farge med datomerking før og inkludert 2221 om å slutte å bruke den og ta den med til IKEA for å få hele kjøpesummen tilbake.

-I IKEA utvikler vi produktene ved å bruke et strengt risikovurderings- og testprogram, for å sikre at produktene lever opp til alle gjeldende lover og standarder på markedene der de selges. Til tross for dette har vi blitt gjort oppmerksomme på at stjerneunderstellet til ODGER arbeidsstol med antrasittgrå farge og datomerking før og inkludert 2221 kan gå i stykker, heter det i en pressemelding fra IKEA.

ODGER arbeidsstol i antrasittgrå farge med datomerking før og inkludert 2221 kan tas med til IKEA for å få hele kjøpesummen tilbake. Kjøpsbevis (kvittering) er ikke nødvendig.

Produktets navn og datomerking er plassert under setet, støpt i stolens materiale.

IKEA beklager eventuelle ulemper denne tilbakekallingen medfører.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.