IMERIKA klar med en personlig og sårbar EP

23. januar, 2022

20:55

Ingen kommentar

2021 var et svært sterkt år for IMERIKA. Etter deltagelse i Melodi Grand Prix, to store konserter på by:Larm og et storslått singelløp er standarden allerede satt!

I morgen slipper hun sin debut-EP My Name Is Erika – en personlig og sårbar EP med søkelys på mental helse.

My Name Is Erika representerer forskjellige perioder i Erika sitt liv: fra da hun var ung og flyttet alene til England og frem til hvem hun er i dag. Det er en følelsesladet EP, med et stort fokus på på mental helse.

EPen inneholder de tidligere utgitte singlene Sorry For Me”, “Exhausted”, og “Wouldn’t Fall In Love”, samt to splitter nye låter.

Om EPen forteller IMERIKA:

Det eneste du e garantert hele livet, e dæ sjøl. Ka gjør du når du ikke kjenne dæ sjøl igjen lenger? Hvis æ legg livet mitt i hendern din, ka hadd du gjort med det?

My Name Is Erika utforske selvforakt, dype depresjona og uforsvarlig oppførsel, presentert med dønn ærlige teksta og et musikalsk landskap med mye smerte og sorg, krydra med litt humor på toppen. Min debut EP e like my et forsøk på å bli kjent med mæ sjøl, som å la verden få et innblikk i en kaotisk og uforutsigbar verden.

IMERIKA har bakgrunn fra Liverpool Institute for Performing Arts, hvor hun kom inn til tross for at hun ikke hadde studiekompetanse.

25-åringen byr på et heftig sonisk lydbilde kombinert med brutalt ærlige tekster og en formidling uten like, som har mottatt lovord fra blant annet Dagbladet, VG og Aftenposten.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.