Bilde: Tim Panduro

Interaktiv kunstopplevelse på lørdag

24. juli, 2023

07:05

Ingen kommentar

Den siste lørdagen i juli kan du bli med på en annerledes opplevelse og skape en levende skulptur i byrommet.

BOXED er en danseforestilling og en skulptur som skapes av publikum; gjennom instruksjoner i høretelefoner blir man en del av et større koreografisk system, der man skaper formasjoner, beveger objekter og former rommet seg i mellom.

Kunstneren, Simon Wierød, skapte det koreografiske systemet i BOXED etter at hun ble inspirert av programmeringsspråk og koreografisk organisering av software. BOXED adresserer og setter spørsmålstegn ved de samfunnssystemene vi deltar i – praktisk, sosialt, politisk og personlig – og hvilke regler og dynamikker dette fordrer.

Det krever ingen erfaring å delta i BOXED, men som publikum i denne forestilling vil man være fysisk aktiv i utøvelsen av verket.

BOXED presenteres i et samarbeid mellom Færderbiennalen og Haugar Kunstmuseum. Meld gjerne din interesse på forhånd til haugarformidling@vestfoldmuseene.no, det er også mulig å komme direkte. Deltagelsen inngår i museumsbilletten.

Konsept og koreografi: Simone Wierød – Wired Studio

Dramaturgi: Betina Rex

Musikk: M€RCY

Scenografisk konsultasjon: Aalborg i stumper og stykker

Snekker: @munchssnedkeri

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *