Catherine Isaac

Internasjonale stjerner til Feelgoodfestivalen på Engø

14. april, 2023

12:46

Ingen kommentar

Publikumsfavorittene Catherine Isaac, Santa Montefiore, Katrine Wessel-Aas og Marcus Jarl er blant bestselgerforfatterne som er å treffe på Engø gård neste helg.

For første gang i historien arrangeres Feelgoodfestivalen på storslåtte og idylliske Engø Gård. Som gjest på Feelgoodfestivalen vil du nyte Engø Gårds berømte Afternoon Tea og få møte noen av Norges bestselgende forfattere: Norges feelgood-dronning Katrine Wessel-Aas, britiske Santa Montefiore og Catherine Isaac, samt det svenske stjerneskuddet Marcus Jarl.

Snart en halv million solgte i Norge

Montefiore har solgt nesten en halv million bøker her hjemme, og regner seg som en kjær norgesvenn. Forfatterskapet er oversatt til 25 språk og har solgt i 6 millioner eksemplarer på verdensbasis. Nylig ble romanen “Vent på meg” lansert. Montefiore er en nær venn av kong Charles, og har vært på skiferier med den britiske kongefamilien siden barndommen, og familien var aktuell i den forrige sesongen av The Crown.

-Som homofil er problemstillingen vanskelig

«Dine farger var blå», som vant prisen «Årets feelgoodroman», utforsker barnløshet og kjærlighet, og gir et innblikk i den hektiske hverdagen til en jordmor, inspirert av forfatteren Marcus Jarls liv.

Marcus Jarl har jobbet med barn i mange år, både som førskolelærer og senere på nyfødtavdelingen på sykehuset i Stockholm. I boka «Dine farger var blå» reflekterer han rundt barnløshet.

-Selv kjempet jeg med tanken om jeg ville ha barn da jeg var yngre. Som homofil er ikke problemstillingen helt enkel, tvert imot, sier Jarl.

På bestselgertoppen

Katrine Wessel-Aas har ligget på bestselgertoppen siden lanseringen av «Størst av alt». Romanen tar sted i Trondheim i 1906 når Kong Haakon og dronning Maud skal krones i Nidarosdomen. Birgitte Winther arrangerer en stor kunstutstilling til ære for det nye kongeparet. Hun har invitert en engelsk kunstner til åpningen, uvitende om at han er en gammel kjenning av Winther-familien. Midt under alt oppstyret vender Emma tilbake, og denne gangen har ikke Fredrik tenkt å la henne glippe.

Står bak internasjonale bestselgere

Catherine Isaac er tidligere journalist og avisredaktør for The Daily Mail og har skrevet for blant andre The Guardian og The Times. Hun er forfatter av flere internasjonale bestselgere og har vunnet flere litterære priser.

I boka «En ny begynnelse» som lanseres i disse dager møter vi Rosie som nærmer seg slutten av trettiårene og er klar for å gå videre til en ny fase av livet. Men hun og samboeren Max har grodd fast i den lille leiligheten i London, og det føles som om de har prøvd å bli gravide i en evighet. Helt uventet blir hun oppringt av en advokat som meddeler at hun har arvet et vakkert, men falleferdig gammelt hus, ved nydelige Lake District. Med ett kan Rosie gi seg i kast med å skape drømmehjemmet! Men det hele virker for godt til å være sant.

På Engø gård blir det Afternoon Tea, musserende vin og bokbad.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *