Jan Håkon Håkonsen skal erobre det brasilianske markedet

3. august, 2021

10:18

Ingen kommentar

Tønsberg-mannen Jan Håkon Håkonsen som driver firmaet ArcticSource1 AS, har erobret både det norske og amerikanske markedet med sitt produkt Isblå Villaksolje. Nå er han og hans team klare til å erobre Brasil med sitt populære produkt.

ESPEN JØRGENSEN tekst

For noen år siden skrev Byavisa om hans satsing med Isblå produkter til Thailand.

–Det gikk rett vest, men jeg lærte noe og i disse dager satser vi i Brasil. Det er rangert som verdens vanskeligste land å eksportere til. Nå blir satsingen mer fokusert mot det samme segmentet vi lykkes med i Norge og vi begynner med et nettverk av 1200 klinikker. Her kan kvalifiserte helsearbeidere med tillitt forklare hvorfor det er riktig å velge Isblå-oljene for å styrke helsen, sier Håkonsen på telefon fra Boulder, Colorado.

SHERIFF MED ISBLÅ I HÅNDEN: “Sheriff Håkonsen” med firmaets bestselger i hånden – Isblå omega-3.

Et liberaldemokratisk paradis

I tillegg til kontoret hjemme i Tønsberg, har Håkonsen også et kontor i Boulder.

–Nå går mellom 10-15 fulle kontainere fra Norge og Island til USA hver måned, sier han stolt.

Kontainerne inneholder kollagen fra Seagarden og omega-3 produkter fra Vesteraalens og Lysi, og tas imot av selskapet han etablerte i USA for litt over ti år siden.

–Jeg var motivert av å kunne holde kontakt med mine tre fantastiske barn Zander, Vendela og Nicholas etter et samlivsbrudd med min amerikanske kone, sier han.

Selskapet drives fra Boulder, Colorado og er ifølge Håkonsen et liberaldemokratisk paradis med mange fine mennesker og fantastisk natur.

– Boulder er kjent som en by med høy fokus på trening, mat og helse, og området er fullt av selskaper og folk som trives med og utvikler dette videre. ArcticSource1 drives av et lite knippe særdeles flinke folk, sier han.

Håkonsen er fortsatt svært aktiv i ledelse og salg.

–Min kone, Sissel Håkonsen, blir med meg to ganger i året og da er vi gjerne i USA i 6-8 uker i slengen. Hun er deltidsansatt og en viktig og aktiv bidragsyter til selskapet, sier han.

Avdekker ubalanser

Hans norske selskap med samme navn i Storgaten 21, pleier kontakten med leverandørene og et voksende salg i Norge. Merkevarene og spesialproduktene Isblå og Sano Helseprodukter selges gjennom et nettverk av ernæringsterapeuter.

– Terapeutene bruker testing for å avdekke underliggende ubalanser i ernæringsopptaket hos de som ønsker å optimalisere eller styrke sviktende helse. Den mest populære og beste testen er hårmineralanalyse fra et amerikansk laboratorium som gir detaljert innsikt og en motiverende og enkel målrettet 3-måneders plan for å bedre helsen, sier han.

50 ulike fettsyrer

Isblå villaksolje er basert på rene råvarer, fremstilt av villaks fra Alaska, sendt til Island for foredling og til Fredrikstad i Norge for pakking.

–Villaksoljen har hele 50 ulike fettsyrer, hvorav elleve av disse er ulike omega-3. Verdens beste omega-3 produkt, mener vi da, sier han engasjert.

espen@byavisatonsberg.no

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *