JARLE AABØ SLIPPER ALBUMET VILLVISER

25. februar, 2022

08:09

Ingen kommentar

Jarle Aabø gir nå ut sitt 3. soloalbum. – Vi ville innenfor visesjangeren skape noe nytt. Albumet «Villviser» ble det, sier Aabø.

Hør albumet på Spotify:
https://open.spotify.com/album/7Hjh1YyZ5ppiPT38PHj1bK?si=ZwZpKeomQfaGdHvhqGjoKw

Produsent Rune Arnesen

Albumets 11 viser ble til på veien i møte med folk som har hatt sine historier å fortelle og opplevelser å dele. «Villviser» går sine egne veier, men i et kjent musikals landskap. Albumet er spilt inn i tre private hjem, henholdsvis stuer, kjøkkener og garasjer midt under pandemien og det er produsert av den anerkjente trommelslager Rune Arnesen.

Villviser gir egentlig norsk visetradisjon en ny og overraskende innpakning. Her tilføres sangene nye uttrykk og inntrykk. Eget sound gjør dette til originalt, sies det blant de som har forhåndslyttet.

50 konserter

Villviser handler også om viktige tekster skrevet av Jarle Myrvold.
– I fjor sommer holdt jeg 50 konserter med disse sangene, og det er ingen tvil om at tekster betyr mye for konsertpublikummet, sier Aabø.

Jarle Myrvold forklarer sitt tekstunivers slik:
– Av og til kommer man borti noe helt nytt. Eller ihvertfall en fornemmelse om at her skal vi ut i et nytt landskap. Låtene til Aabøs villviser var nettopp slik, så da jeg skulle skrive tekster var det kun musikken som viste meg hva det skulle handle om.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *