John Thomasgaard går til NorgesGruppen

BILDET: F. v.: Konserndirektør detalj, Truls Fjeldstad og John Thomasgaard.

John Thomasgaard (54) er ansatt for å styrke NorgesGruppens satsing på bredt vareutvalg, med spesielt fokus på Dollarstore. Thomasgaard kommer fra stillingen som administrerende direktør i Norli AS.

Gjennom oppkjøpet av Dollarstore, i tillegg til lanseringen av Gigaboks, er NorgesGruppen på god vei inn i en ny bransje innen varehandel. For å lykkes på dette området er riktig kompetanse en nøkkel, og derfor er Thomasgaard ansatt.

-Dollarstore blir en svært spennende reise for NorgesGruppen. Men det er ikke helt uten risiko. Jeg er derfor veldig glad for å få John om bord til å lede dette i havn fra NorgesGruppen sin side. Jeg kjenner John godt fra min tid i Norli-styret og er 100% sikker på at han er rett person for jobben, sier konserndirektør detalj, Truls Fjeldstad.

John Thomasgaard ser frem til å ta fatt på oppgaven med å sikre fremtidig suksess for NorgesGruppen på et nytt forretningsområde:

-Jeg ser dette som en spennende mulighet og en inspirerende faglig utfordring. Det er svært givende å bidra til å bygge dette nye satsningsområdet fra bunnen, og jeg tar med meg mye relevant kjedeerfaring fra både Norli og Jysk. Samtidig ser jeg frem til å bli en del av et kompetent lag i NorgesGruppen, sier John Thomasgaard

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Ja, jeg vil være medskribent i BY

Fyll ut skjemaet under med ditt virkelige navn og den e-postadressen du sjekker oftest. Du kan ikke skrive anonymt. Alle artikler vil være underlagt moderasjon redaksjonelle regler.
Når du har mottatt e-post med innloggingsdetaljer, kan du gå på Næringsportalens forside og klikk skriv innlegg.

Ved debattinnlegg og kommentarer til publiserte artikler, ber vi om at man holder en sivilisert tone. Personangrep er ikke tillatt. Publisering av andres bilder er ikke tillatt uten godkjenning, og alle som er avbildet må ha gitt sin tillatelse. Barn må ha foresattes tillatelse.

BY tar ikke ansvar for lagring av tekst og bilder.