John Thomasgaard går til NorgesGruppen

17. februar, 2022

11:25

Ingen kommentar

BILDET: F. v.: Konserndirektør detalj, Truls Fjeldstad og John Thomasgaard.

John Thomasgaard (54) er ansatt for å styrke NorgesGruppens satsing på bredt vareutvalg, med spesielt fokus på Dollarstore. Thomasgaard kommer fra stillingen som administrerende direktør i Norli AS.

Gjennom oppkjøpet av Dollarstore, i tillegg til lanseringen av Gigaboks, er NorgesGruppen på god vei inn i en ny bransje innen varehandel. For å lykkes på dette området er riktig kompetanse en nøkkel, og derfor er Thomasgaard ansatt.

-Dollarstore blir en svært spennende reise for NorgesGruppen. Men det er ikke helt uten risiko. Jeg er derfor veldig glad for å få John om bord til å lede dette i havn fra NorgesGruppen sin side. Jeg kjenner John godt fra min tid i Norli-styret og er 100% sikker på at han er rett person for jobben, sier konserndirektør detalj, Truls Fjeldstad.

John Thomasgaard ser frem til å ta fatt på oppgaven med å sikre fremtidig suksess for NorgesGruppen på et nytt forretningsområde:

-Jeg ser dette som en spennende mulighet og en inspirerende faglig utfordring. Det er svært givende å bidra til å bygge dette nye satsningsområdet fra bunnen, og jeg tar med meg mye relevant kjedeerfaring fra både Norli og Jysk. Samtidig ser jeg frem til å bli en del av et kompetent lag i NorgesGruppen, sier John Thomasgaard

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *